Bekijk grote foto's
Een kleinschalige camping in baai gelegen
Groen, rust en ruimte
Kiezelstrand en rotsstrand
Ruime staanplaatsen aan zee of in bos
Verhuur boten, watersport, steiger
Bistro op de camping (tonijnspecialiteiten)
Huisdieren welkom
Pula, Labin, Rabac

Boeken op camping Tunarica Sunny Camping? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping Tunarica Sunny Camping

Over camping Tunarica Sunny Camping, Istrië

In een kleine beschutte baai, op het schiereiland Ubas, ligt tweesterrencamping Tunarica Sunny Camping. Deze kleine Kroatische camping ligt aan de oostkust van Istrië, direct aan zee in een groene oase en heeft ruime kampeerplaatsen. Door de aanwezigheid van pijn- en eikenbomen zijn de staanplaatsen vaak schaduwrijk. Op de camping zijn huisdieren trouwens ook toegestaan. Heeft jouw viervoeter zich helemaal uitgeleefd tijdens een mooie wandeling, dan is er zelfs voor hem of haar een fijne wasplaats aanwezig op de camping. Een aangenaam verblijf dus voor het hele gezin voor een vakantie aan zee en op slechts 17 kilometer van het gezellige dorpje Labin. Labin is een sfeervol plaatsje met een mooi middeleeuws centrum gelegen op een heuvel en op korte afstand van de levendige kustplaats en vissersdorp Rabac.

Volop watersportmogelijkheden
Vanaf de camping kun je diverse activiteiten ondernemen. Je viert hier vakantie op een plek die nog niet overspoeld is met toeristen. Ontdek het mooie groene schiereiland per boot, op de fiets, mountainbike of wandelend. Ook kun je je hengel uitgooien vanaf de boot en daarna een vers visje op de BBQ op de camping bereiden. Na een dag op het water heb je misschien geen zin om zelf te koken, maar dat hoeft op deze fijne groene camping geen probleem te zijn. Geniet volop van alle tonijnspecialiteiten die op het menu van de Tuna Bay bistro staan.

Vakantie op een schiereiland betekent veel water
Een dagje aan het water kan natuurlijk heel relaxed op een van de stranden/kiezelstranden op de camping zelf. Vergeet je snorkelset en waterschoenen niet en geniet volop van de onderwaterwereld. De kust bij de camping is wel 500 meter lang en er is dus plaats genoeg om uitgebreid van een dagje aan het strand te genieten. Voor een dag op het water kun je op de camping boten, speedboten, kajaks, waterfietsen en stand-up paddle boards huren.

Voor een dagje weg is een bezoek aan de oude centrum van het plaatsje Labin echt een aanrader. Een van de charmantste plaatsjes aan de oostelijke kust van Istrië. Dit dorpje is gelegen op de top van een heuvel en kijkt uit over de baai van Rabac. Een wandeling via de poort door de charmante kleine straatjes brengt je terug naar oude tijden. Vanaf Labin kun je overigens mooie wandelingen richting Rabac maken, een aanrader voor de wandelaars die hier op vakantie zijn. Je wandelt door een fantastisch landschap met kleine watervallen (Sentonina Staza waterval) en volop flora en fauna. De kustplaats Rabac is levendig en voor een hapje en drankje heb je hier volop de keuze uit leuke restaurants en gezellige terrasjes. Verder vind je hier een aaneenschakeling van stranden en kleine romantische baaitjes. Dus naast zon, zee en strand kun je aan de oostelijke kant van Istrië ook volop genieten van de prachtige natuur en de culturele en historische bezienswaardigheden.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Tunarica Sunny Camping!


Boeken op Tunarica Sunny Camping

Camping Tunarica Sunny Camping verhuurt kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs