Camping aan de Adriatische kust
Zwembad met kinderbad half april/half sept.
Mooi groen aangelegd.
Privéstrand
Hoogseizoen animatie jong en oud
Zwembad met schuifdak bij minder weer
Italiaans restaurant/pizzeria
Bootje varen door de laguna

Boeken op camping Punta Spin? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS


Over camping Punta Spin, Veneto/Adriatische kust

Camping Residence Punta Spin, slechts 4 kilometer van Grado aan de Adriatische kust in het noordoosten van Italië, biedt alles voor een onvergetelijke vakantie. De kampeerplaatsen en ingerichte stacaravans liggen in een dennenbos, vaak met uitzicht op zee. Deze viersterren familiecamping met echte Italiaanse sfeer heet al haar gasten van harte welkom. Het strand is makkelijk te voet te bereiken.

Kindvriendelijke stranden en veel watersport
De camping ligt aan 300 meter zandstrand, geleidelijk aflopend in de zee waardoor de hele familie een rustige vakantie kan beleven. De kinderen kunnen veilig op het strand spelen en de wat ouderen kunnen; surfen, sporten, waterskien. We worden allerlei sportieve activiteiten georganiseerd door het animatie team van Residence Punta Spin van Grado.

Even geen zin in een zandstrand?
De faciliteiten van Residence Punta Spin zijn zeer uitgebreid: drie zwembaden, een privé-strand met aanlegsteiger, supermarkt en kiosk, restaurant, pizzeria, bar, ijssalon, voetbalveld, tennisvelden, minigolf, tafeltennistafels en speeltuin. De drie zwembaden liggen er uitnodigend uit en voor de jongste gasten is er een kleuterbad met glijbaantje en leuk waterfonteintje. Het animatieteam staat bovendien klaar om jong en oud te vermaken tijdens de vakantie.

Geniet na een dag zon, zee en strand van een heerlijke pizza of lekkere Italiaanse pasta welke geserveerd worden in het gezellige restaurant op de camping. Of ben je te moe, eet dan een pizza op je eigen terras bij de stacaravan.

Romantisch Venetië
Vanaf de camping worden tochten georganiseerd naar de Lagune van Grado, een reeks eilandjes die opeens opduiken uit de zee. Een bezoek aan Grado, Aquileia en Triëst behoren ook tot de mogelijkheden. De camping ligt bovendien niet al te ver weg van het sprookjesachtige en romantische Venetië!

De stad Triëst ligt op de grens van Italië en Slovenië. Een bezoek is zeker aan te raden. De imposante gebouwen, met prachtige oude gevels, musea, mooie pleinen en Romeinse overblijfselen zullen je verrassen.



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Punta Spin!


Boeken op Punta Spin

Er zijn diverse verhuurders op camping Punta Spin.
Stacaravans worden hier verhuurd door VacanceSelect en Suncamp. VacanceSelect verhuurt hier glamping stacaravans. Verder verhuren VacanceSelect en Suncamp hier chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen worden aangeboden door VacanceSelect en Suncamp.
 

Bekijk prijs bij:

...
Bekijk Prijs