Camping op korte afstand van Haaksbergen
Fijne plek voor jonge kinderen
Binnenbad en buitenbad, peuterbad, glijbaan
Indoorspeeltuin, speeltuintjes, sportveld
Midgetgolfbaan
Fietsen, wandelen
Twente ontdekken
Restaurant, broodjesservice

Boeken op camping 't Stien 'n Boer? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping 't Stien 'n Boer, Overijssel

Viersterren vakantiepark 't Stien'nboer in Haaksbergen is een fijne gastvrije familiecamping. De camping ligt in de bossen en heeft veel goede voorzieningen voor een topvakantie.

Vervelen op camping 's Stien'nboer is geen optie
De jongste gasten kunnen fijn en gezellig spelen in de indoorspeeltuin. Ook is er een speelwand die interactief is. En verspreid over de camping liggen diverse kleine speeltuintjes met speeltoestellen. Op camping 't Stien'nboer ligt een overdekt zwembad (9 x 9 m) met peuterbad. Verder is er een verwarmd buitenbad met leuke glijbaan. Op het terras rondom het zwembad kun je lekker relaxen. Voor een partijtje voetbal of basketbal ga je samen met je nieuwe vriendjes naar het sportveld. Ook is er een midgetgolfbaan en Jeu de Boules baan. Voor de jongste bezoekers is er een kleine dierenboerderij met geitjes, bokjes en kippen. Tijdens de schoolvakanties en zomervakantie organiseert het gezellige animatieteam allerlei activiteiten.

Lekker eten en genieten op het terras
Bij de indoorspeeltuin is een gezellig eetcafé voor een hapje en drankje. Zin in een pannenkoek, pizza of lekkere maaltijd? Terwijl de kinderen spelen, genieten ouders van een drankje op het terras. Naast de receptie ligt de winkel voor de dagelijkse kleine boodschappen. Hier kun je 's morgens ook terecht voor vers afgebakken brood.

Ontdek de mooie omgeving van camping 't Stien'nboer wandelend of fietsend. De mooie omgeving van Haaksbergen zal je doen verrassen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping 't Stien 'n Boer!


Boeken op 't Stien 'n Boer

Suncamp verhuurt op camping 't Stien 'n Boer tenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs