Glamping op een Farm 30 km. van de kust
Onderdeel landgoed Prins van Wales
170 Friesche koeien

Boeken op camping BoerenBed Billingsmoor Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping BoerenBed Billingsmoor Farm, Zuid West Engeland

BoerenBed heeft mooie safaritenten geplaatst in Zuid-West-Engeland, voor een fantastische kindvriendelijke glampingervaring. Billingsmoor Farm ligt op een kleine 30 kilometer afstand van de prachtige kust van Exmouth in Zuid-West Engeland. Vanaf deze zuivelboerderij blijkt al snel dat je in het mooiste stukje van Devon bent beland en van hieruit kun je makkelijk de Noordelijke en Zuidelijke kusten bereiken.

Billingsmoor is een traditionele 400 hectare grootte Boerderij en vormt een onderdeel van het landgoed van het hertogdom van de prins van Wales. Dit betekent dat de Boerderij onder strikte regels gemanaged moet worden om de natuurlijke omgeving in stand te houden. De 170 Friesche koeien zijn nadat zij 2x gemolken zijn de rest van de dag op het weiland te vinden. Ook worden er het hele jaar door kalveren geboren wat natuurlijk een hele belevenis is. De bijzondere Kune Kune varkens zijn echter het meest populair. De glooiende heuvels van Devon, de grazende koeien en een nieuwsgierig bezoekje van Meg de cocker spaniel zorgen er voor dat al je zorgen van je afglijden.

De prachtige kusten van Exmouth vind je op slechts 30 kilometer afstand. Hier kun je fijn surfen op een mooie zonnige dag. Er zijn ook vele National Trust (nationaal erfgoed) gebouwen te bezichtigen in de nabije omgeving, zoals de historische stad Exeter. In het nabijgelegen Tiverton kan men romantische kanaalboottripjes maken of met paard en wagen een tocht maken rondom het kasteel. Andere attracties in de buurt van Billingsmoor Farm zijn: 18 holes golfbaan, paardrijden, prachtige wandelroutes, veel pubs, een valkerij en bijvoorbeeld de historische stad Tiverto. Kortom teveel om op te noemen!


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Billingsmoor Farm!


Boeken op BoerenBed Billingsmoor Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Billingsmoor Farm lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping BoerenBed Billingsmoor Farm
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  9.5
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  9.0
 • Sanitair
  10.0
 • Kinderen
  10.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Dils - hoogseizoen 2017, met gezin
  04-12-2018
   Dils
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  9
 • Sanitair
  10
 • Kinderen
  10
 • Gastvrij ontvangst. Veel leuke dingen gezien en gedaan. Zeker de moeite waard en dan ook nog eens met heerlijk weer.