Ontdek Zuid-Engeland
Glamping in Engeland
Hertenpark op de Boerderij!
Bezoek het kasteel van Downtown Abbey
Bezoek Bucklebury Estate
Leer over de natuur
Diverse andere dieren

Boeken op camping BoerenBed Bucklebury Reading? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Bucklebury Reading, Zuid Engeland

Bucklebury Reading Collection ligt in het rollende landschap van het prachtige platteland van West Berkshire, op een 7 hectare groot landgoed. Aan de rand van het dorp Bucklebury. Deze unieke glamping locatie biedt alles wat een vakantie nodig heeft. De boerderij ( met herten safaripark!) hecht ontzettend veel waarde aan de natuur: het team koestert een diep respect voor het buitenleven en wil jullie hier graag meer over leren!

Bucklebury Reading Collection is gelegen tussen Newbury en Reading en biedt een fantastische landelijke ervaring die jullie kleintjes urenlang zal bezighouden! Van tractor ritten tot “boer voor een dag”, bij Bucklebury Reading zijn tal van boerderijactiviteiten te ondernemen! Daarnaast zijn er heel veel herten en andere dieren: rode, Sika, Fallow en Axis herten, maar ook zeldzame varkens, geiten, Dexter runderen, pony’s, ezels, pluimvee, parelhoenders en zelfs rendieren! Adrenalinejunkies kunnen de avonturenspeeltuin verkennen en op het springkussen springen, go-karten of een hut bouwen. Als je liever wat minder avontuur wilt, zal een wandeling door het omliggende gebied de zintuigen verlevendigen. Het lokale bos biedt meerdere wandelpaden, een beekje en een overschot aan prachtige flora en fauna.

De regio Berkshire, waar deze BoerenBed locatie ligt, is een waar pareltje uit de Engelse geschiedenis. Een wandeling van twee minuten vanaf Bucklebury Reading Collection brengt je naar Bucklebury Estate. Hier wordt 900 jaar geschiedenis tentoongesteld over het 1600 hectare grote Pang Valley landschap. Het is het oudste landgoed in Berkshire en een van de oudste landgoederen van Engeland! Bucklebury Village werd al genoemd in boeken uit de 11de eeuw. Op 20 autominuten afstand kunnen jullie tevens Highclere Estate bezoeken, misschien herken je dit paleisachtige gebouw wel uit de tv-serie Downtown Abbey!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Bucklebury Reading!


Boeken op BoerenBed Bucklebury Reading

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Bucklebury Reading lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs