Boerderijcamping met koeien
Koeien en kalfjes voeren
Kanoverhuur
Boomhutten bouwen
Knuffelschuur, wandeling met de ezel
Vakantie in een bosrijk gebied
Honden toegestaan
Boerderijwinkeltje
400 m

Boeken op camping BoerenBed Het Wesselink? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Over camping BoerenBed Het Wesselink, Overijssel

In Het Salland, een natuurgebied rondom Zwolle in Overijssel, kun je mooie BoerenBed Safaritenten van Het Betere Boerenbed huren. De boerderij 't Wesselink heeft in totaal 45 ha. grond. Er worden 60 koeien gemolken en er wordt maïs verbouwd. Bij Margriet en Henk mag je elke dag helpen de koeien en kalfjes voeren en mag je mee de koeien uit de wei halen. In een rondje over het erf laten ze je met trots de nieuwe duurzame koeienstal zien en de verbouwde authentieke schuur waarin de kleine kalfjes in het stro liggen. Als het rustig is op de boerderij neemt boer Henk je mee op zijn grootste tractor voor een rondrit.

Ontdek de Hanzesteden
De boerderij ligt tussen Raalte en de historische Hanzestad Deventer in Salland (Ov.). Het nationaal park de Sallandse Heuvelrug ligt dichtbij. De directe omgeving van de boerderij bestaat uit een schitterend coulisselandschap waarin bossen afgewisseld worden met akkers, houtwallen en weide. Uniek aan Salland zijn de zogenaamde Rustpunten die je tijdens een wandeling of fietstocht tegenkomt. Hier kun je heerlijk uitrusten en genieten van streekproducten of een lekker kopje koffie. Er is een netwerk van fietsknooppunten zodat je zelf je eigen route, groot of klein, kunt uitzetten. Je kunt hier geweldig mooi kanoën over Overijssels kanaal. Je kunt de kano’s ter plaatse huren.

Op de glamping boerderij zelf
De tenten staan hier op ruime plaatsen aan de bosrand van een mooi stuk privébos, waar je heerlijk kunt wandelen en waar je de spannendste hutten kunt bouwen. In de grote reuze Beukenboom hangt het slingertouw bijna nooit stil. Er zijn goede (speel) voorzieningen voor kinderen, zoals een voetbaldoel en een reuze schommel, waar zelfs nog plaats is voor de papa's en mama's. In de spelletjeskast in de landwinkel liggen heel veel spelletjes die je kunt meenemen en waarmee je ’s avonds bij kaarslicht in je eigen tent kunt spelen.

In de zomermaanden maakt Henk van hooibalen een heus boerenzwembad, waarin je heerlijk kunt spetteren. Op de boerderij vind je dan ook een heuse Water Speelgedoe waar je je eigen waterwegen en deltawerken kunt bouwen met uitgeholde boomstammen, zand en stenen. Gewapend met een emmer, schepnet en zoekkaart (alles aanwezig op de boerderij) kun je op ontdekking gaan in de ouderwetse boerensloot, die een klein stukje lopen van de boerderij ligt.
Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Het Wesselink!


Boeken op BoerenBed Het Wesselink

Op camping BoerenBed Het Wesselink vind je de volgende verhuurders:
BoerenBed verhuurt hier comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc.