Boerderijcamping met koeien
Koeien melken en voeren
Kampvuurkar
Spelen op de hooizolder
Dichtbij het strand
Boerderijwinkeltje
Veere, Middelburg, Vlissingen
Paardrijden bij manege (buren)
5 km

Boeken op camping BoerenBed Hoeve Zeeland? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping BoerenBed Hoeve Zeeland, Zeeland

Hoeve Zeeland biedt je een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke Noordzeestranden en bruisende golven. Je bevindt je hier midden tussen de akkers en weilanden en dat alles op nog geen 5 minuten fietsen van het oergezellige centrum van Veere en binnen een kwartier van de Noordzee. Ook het gezellige Middelburg ligt op slechts 5 kilometer van de boerderij en biedt een veelzijdige binnenstad vol monumentale panden en leuke terrasjes.

Ontdek Hoeve Zeeland in Veere
Jan en Lieneke de Visser draaien hier midden op Walcheren een gemengd agrarisch bedrijf met melkvee, enkele vleeskoeien en een uitgestrekt areaal aan akkers met onder andere maïs, aardappelen en bloemkool. Een geweldige kans om alle facetten van het boerenleven van dichtbij te ervaren. Wie weet kun je tijdens je vakantie zien en meemaken hoe een kalf geboren wordt, hoeveel melk een koe nu eigenlijk geeft of wat er allemaal bij komt kijken voor een bloemkool in de supermarkt ligt.

Je bevindt je in een oase van rust maar ook te midden van de meest bekende toeristische bestemmingen van de provincie Zeeland. De kinderen kunnen zich hier naar hartenlust uitleven want naast de dieren en boerenactiviteiten is er een spannende hooizolder waar het ook met minder mooi weer onwijs spannend is. In iedere schuur op de boerderij vind je wel dieren, schapen, stieren en kalfjes.

Beleef Zeeland vooral op de fiets
Binnen 15 minuten zit jij aan een kopje koffie op een van de gezellige terrassen in Veere. En wil je een keer shoppen fiets of ga met de auto naar Middelburg en leef jezelf uit. Middelburg heeft behalve een leuk winkelcentrum ook historische waarde. Je kunt diverse leuke stadswandelingen maken door het oude centrum van Middelburg. Door steegjes en langs bolwerken, kies maar.







Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hoeve Zeeland!


Boeken op BoerenBed Hoeve Zeeland

BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!