Glamping op een boerderij in Zuid Engeland
Ruimte, natuur, 10 minuten van strand
Wandelen, zwemmen, strand
Mooi uitzicht vanaf boerderijcamping
1 km

Boeken op camping BoerenBed Lunsford Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Over camping BoerenBed Lunsford Farm, Zuid Engeland

Op zoek naar een boerderijcamping in Zuid-Engeland aan Zee? BoerenBed Lusford Farm vind je niet ver van Hastings, East Sussex bij het plaatsje Pett slechts 1000 meter van de kust. Dit is op nog geen half uurtje rijden van Dover waar de boot naar Duinkerke vertrekt. Voor wandelaars en natuurliefhebbers zijn de heuvels en parken in en rond Hastings een paradijs.

Ontdek Lunsford farm in Hastings, East Sussex.
De familie Dunlop woon hier al sinds 1888. Op dit moment Runt Andrew samen met Denise de Boerderij met zijn team. Vanaf de vier BoerenBed Tenten heb je waanzinnig uitzicht over de zee. Je kan al naar het strand toe lopen in minder dan 10 minuten. Deze wandeling voert je langs het 200 jaar oude 'Military canel' wat is afgegraven onder het bewind van Napoleon.

Op BoerenBed Lunsford Farm worden Romney schapen en koeien voor de melk gefokt. Deze koeien zijn nakomelingen van Bertie, een rasechte Aberdeen Angus stier. Op de Boerderij vind je naast de vele dieren zoals loslopende eenden en kippen ook een aardappelveld. Even zin om te ontspannen? Dan kun je hier terecht voor een heerlijk voetreflex- of relaxmassage.

Ontdek Lunsford farm in Hastings, East Sussex.
Als je de omgeving op de Boerderij gaat ontdekken, zullen de oude historische gebouwen gelijk opvallen, net zoals de vele meertjes, waar je vliegvislessen kan nemen. Het strand ligt op slechts 10 minuten lopen van de boerderij. Deze wandeling voert je langs weidevelden, moerassen vol met zeldzame diersoorten en het 200 jaar oude “Military Canal”, wat is afgegraven onder het bewind van Napoleon. Verder langs de kust naar het oosten liggen de duinen van Camber Sands en het Dungeness schiereiland, bekend om de kleinste passagierstrein ter wereld en het grootste kiezelstrand van Europa. Tijdens de kleine wandeling naar het strand, kom je langs eeuwenoude weidevelden en moerassen vol met zeldzame en bedreigde diersoorten. Wijn liefhebbers kunnen ook hun hart ophalen. In de stad Winchelsea worden rondleidingen verzorgd in de middeleeuwse wijnkelders, die verscholen zijn onder de straten. Hastings beschikt over vele toeristische voorzieningen, bezienswaardigheden en attracties. Er is de oude haven - de ideale vindplaats voor goede visrestaurants en de “Old Town” met zijn nauwe drukke straatjes en piepkleine lieflijke middeleeuwse huisjes.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Lunsford Farm!


Boeken op BoerenBed Lunsford Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Lunsford Farm safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs