Mooie lodgetent in de oude boomgaard
Wandelen, zwemmen in Frensham
Landbouw en vee
Wandelen
Honden toegestaan
Boerderijwinkeltje en pizza oven
Hottub huren
Londen, Southampton

Boeken op camping BoerenBed Manor Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Manor Farm, Zuid Engeland

Glamping in Zuid-Engeland, kamperen in een echte Safari/Lodgetent van BoerenBed? Op nog geen uur rijden van Londen ligt Boerenbed Boerderij Manor Farm. De boerderij ligt in Alton in de regio Hampshire in het Nationale Park South Downs. Je tenthuisje staat onder de bomen van de oude boomgaard, met uitzicht over de velden vol met tarwe, gerst, koolzaad en lavendel.

Ontdek Manor farm in Hampshire
Will en Anna Brock wonen hier samen met hun kinderen. De BoerenBed Tenthuisjes staan in de oude boomgaard. De tenten zij zo geplaatst dat de gasten veel privacy hebben. Voor Golfliefhebbers: Worldham Golf course ligt op korte afstand van deze boerderij.

Wandel in het Nationale Park Sout Downs
Als je van de Boerderij afdwaalt zul je een paar goede pubs tegenkomen op loopafstand, zoals de Three Horseshoes in East Worldham, en voor diegene die houden van zwemmen is Frensham Ponds een echte aanrader! De best geteste wandelingen in de omgeving variëren van 1 tot 10 kilometer afstand. Favoriet is de 10 kilometer lange wandeling naar het schattige typisch eeuwenoud Engelse dorpje Selborne, met zijn twee pubs, speciaal zaken, het Gilbert White Museum en een pottenbakkerij.

Een leuke dagtrip is natuurlijk een bezoek aan Londen! Maar ook de havenstad Southampton, de grootste stad langs de zuidkust van Engeland, is een bezoek waard. Leuke bezienswaardigheden in Southhampton zijn o.a. het Southampton Maritime Museum (Scheepsvaartmuseum), de sfeervolle haven, de middeleeuwse poort Bargate en de oude stadsmuren.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Manor Farm!


Boeken op BoerenBed Manor Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Manor Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs