Logeren in Safaritent op boerderij in Dorset?
Kindvriendelijk, veel dieren
Op 45 minuten van stranden Zuid-Engeland
Wandelen en Dorset ontdekken
Diverse dieren, runderen, schapen, varkens
Kastelen Corfe en Wardour bezoeken
Lulworth Cove (inham) en Durdle Door (rotsformatie)
Centrum Dorchester en de stadsmuren

Boeken op camping BoerenBed Mount Pleasant Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Mount Pleasant Farm, Zuid Engeland

Een safaritent huren in Zuid Engeland? Dat kan op Mount Pleasant Farm. Deze biologische boerderij ligt in het prachtige Engelse landschap 'de Blackmore Vale' in Dorset. Vroeger was deze boerderij een klein melkvee-bedrijf, nu vind je hier diverse dieren en Herford koeien en een grote kudde schapen. De familie Miller is uiteraard heel trots op hun boerderij en het gebied daaromheen: 300 hectare prachtige grasvelden in het midden van het Dorset's Blackmore Vale natuurgebied. Al dit moois willen zij graag met hun gasten van Boerenbed delen.

Een heerlijke beestenbende en ook nog eens kindvriendelijk
Op de boerdeij vind je dus verschillende dieren om van te genieten: Hereford koeien, een indrukwekkende kudde van 1000 schapen, paarden, Shetland pony’s, varkens, geiten, honden en knuffelbare konijnen staan allemaal op je te wachten. Vergeet dierenverzameling van geiten niet! De vijf BoerenBed Tenten staan op het prachtige en tijdloze stukje Engels platteland, ver weg van de dagelijkse hectiek. In deze mooie regio kom je verder bijzondere dieren als vossen, herten en uilen tegen.

Dorset: wandelen maar ook mooie sportieve fietsroutes
In de buurt ligt een goed omheinde vijver met veel salamanders, kikkers en kikkervisjes. Als je graag even wilt ontsnappen van alle bezigheden, dan kan je omhoog klimmen naar Bulbarrow Hill, een mooi uitzichtpunt met uitzicht over meer dan 7 verschillende provincies. Je kunt ook vanaf hier de ruïnes van Corfe Castle zien, verder ook de verder gelegen Blackmore Hills. Dichtbij ligt Blandford Forum, een van de best bewaard gebleven 18e Eeuwse stadjes van Engeland. En niet onbelangrijk de stranden van Dorset liggen op zo'n 45 minuten met de auto.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Mount Pleasant Farm!


Boeken op BoerenBed Mount Pleasant Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Mount Pleasant Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs