Boerderijcamping, zuivelboerderij
Ontdek Zuid West Engeland
Gelegen op slechts 10 minuten van stranden
Boerderijdieren voeren
Boerderijwinkeltje
Leuke speelplaats
Honden toegestaan
St. Michaels Mount
4 km

Boeken op camping BoerenBed Treganhoe Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Treganhoe Farm, Zuid West Engeland

Een bijzondere vakantie op een boerderij in Cornwall, Zuid-West-Engeland, beleef je zeker op BoerenBed Treganhoe Farm. Glamping op een boerderij, dat is al heel speciaal! Maar als je dan ook nog eens bedenkt dat Treganhoe Farm temidden van Engelse natuurgebieden ligt en slechts 12 minuten van de fijne stranden van Zuid-West-Engeland (Penzance Eastern Green Beach), en op korte afstand van het Stuwmeer en een prachtig vogelreservaat, dan boek je toch gewoon.

Volop strandplezier op het schiereiland Penwith in Cornwall
Kinderen maken contact met andere kinderen en de leuke dieren die zij hier tegenkomen. Er is op deze boerderij veel te bleven. De kippen worden gevoerd maar ook de hongerige schapen en varkens. In het boerderijwinkeltje kun je groenten, verse eieren en vlees halen voor een lekker maaltje. Stook het houtvuur maar op en met een beetje geduld tover je de lekkerste maaltjes op je bord. De stranden van St. Ives en Perranorth Beach liggen allemaal op rijafstand.

De omgeving heeft een divers landschap,
Een van de mooiste vissersdorpjes in Cornwall, Mousehole, ligt op slechts 15 minuten rijden. Genieten van de graafschappen Devon en Cornwall met aan alle kanten zee. Ook de mooie badplaats St Ives is vlakbij, net als Penzance. Zin in een wandeling? Wandel over de heidevelden of bezoek de verlaten tinmijnen en neolithische monumenten zoals Lanyon Quoit en Men an Tol. En bezoek ook eens het Engels tweelingzusje van Mont Saint Michel (Normandië), St. Michael's Mount. Dit eiland ligt 366 meter uit de kust van Mount's Bay in Cornwall en is slechts enkele uur per dag te voet te bereiken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Treganhoe Farm!


Boeken op BoerenBed Treganhoe Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Treganhoe Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs