Bekijk grote foto's
Gezinscamping in Noord-Limburg
Recreatiemeer met strandje en glijbaan
Overdekt zwembad
Restaurants
Kindvriendelijke vakantiepark
Hoogseizoen animatie
Volop glampingmogelijkheden
Eenoudervakantie in mooie Glamptent

Boeken op camping BreeBronne? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping BreeBronne, Limburg

Recreatiepark BreeBronne in het veelzijdige Noord-Limburg is genieten van ruimte en natuur. Recreatiepark BreeBronne ligt bij Maasbree en ligt op één van de mooiste plek in het land van Peel en Maas in Noord-Limburg. De camping heeft een zwemmeer met strand, een speeltuin, een binnenspeeltuin, een leuk binnenzwembad, twee restaurants en een terras. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma.

Gezinnen, dat wordt genieten
Het recreatieprogramma van BreeBronne speelt feilloos in op de wensen van jonge en wat oudere kinderen. Playbackshows, knutselen, schminken, kinderbingo en musicals zijn slechts een greep uit de vele activiteiten. In de schoolvakanties biedt BreeBronne een gevarieerd programma voor de kinderen aan.

Ontdek de prachtige omgeving van BreeBronne. Het park ligt in Noord-Limburg, op korte afstand van Venlo. De omgeving kenmerkt zich door de typische Limburgse gastvrijheid en Bourgondische levenswijze. De talloze zomerfeesten en traditionele Limburgse oogstfeesten leveren het bewijs. BreeBronne ligt midden in het Land van Peel en Maas. De prachtige omgeving laat zich het beste verkennen per fiets of te voet.

Op de fiets de omgeving verkennen
Je kunt op BreeBronne fietsen huren om er een dagje op uit te trekken. De landschapsgenieters fietsen misschien graag langs de Maas op een tourfiets of elektische fiets. Voor de ruigere fietsers is BreeBronne een prima uitvalsbasis voor modderige mountainbike-tochten. Het vlakke landschap van Noord Limburg leent zich perfect voor lange en korte fietstochten, neem een van de vele routes mee die je langs de Maas en de talloze karakteristieke dorpjes voeren.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BreeBronne!


Boeken op BreeBronne

Camping BreeBronne verhuurt tenten, safaritenten, lodgetenten met sanitair, basic glamping, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...