Camping tussen het strand en Burgh-Haamstede
Sauna en jacuzzi
Fiets- en wandelroutes
Veel activiteiten en uitstapjes in de buurt

Boeken op camping De Duinhoeve (Zeeland)? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping De Duinhoeve (Zeeland)

Over camping De Duinhoeve (Zeeland), Zeeland

Op De Duinhoeve geniet je van de ideale strandvakantie met een camping tussen het brede Zeeuwse strand en het gezellige dorpje Burgh-Haamstede in. In het gezellige centrum van Burgh-Haamstede (10 minuten op de fiets) vind je een aantal restaurantjes. In de zomermaanden worden er in het centrum regelmatig (avond)markten georganiseerd.

Je kinderen doe je geen groter plezier dan met een strandvakantie. Zoveel zand en zee in de buurt, dat móet wel leuk worden. Het is hier niet alleen lekker zonnen op het strand en zandkastelen bouwen, maar je kunt hier ook blokarten, zwemmen, vliegeren of wind- en kitesurfen. Of ga een potje beachvolley spelen of maak een strandwandeling en pak daarna een terrasje. Vergeet niet; Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland, dus dat wordt genieten!

Tijdens de schoolvakanties organiseert het animatieteam op de camping een afwisselend programma. Begin de dag met een dansje, knutsel een vogelhuisje of doe mee met het voetbaltoernooi. De dag wordt altijd afgesloten met de Loek en Lot theatershow en een spannende of sportieve activiteit. De menukaart van het restuarant is gevarieerd: van een leuk dagmenu tot overheerlijke spareribs en in het seizoen kun je natuurlijk volop genieten van heerlijke Zeeuwse mosselen.

Burgh-Haamstede ligt aan de zuidzijde van Schouwen-Duiveland, vlakbij de brede stranden en niet heel ver van de befaamde Brouwersdam. Het eiland Schouwen-Duiveland betovert je met alle mooie vergezichten. Je kijkt je ogen uit, zo uitgestrekt als het Zeeuwse land eigenlijk is. En je vakantieadres op familiecamping De Duinhoeve ligt ook nog eens ideaal, tussen het dorp en het strand in. Je kunt dus volop van de rust en het strand genieten, maar je zit ook zó in de gezelligheid!

Schouwen-Duiveland is een fietsparadijs. De camping verhuurt dames- en herenfietsen, ook zijn er bolderwagens en kinderzitjes te huur.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Duinhoeve (Zeeland)!


Boeken op De Duinhoeve (Zeeland)

Estivant (eenouder) verhuurt op camping De Duinhoeve (Zeeland) tenten.