EuroParcs Utrechtse Heuvelrug

Glampen op de Utrechtse Heuvelrug
Luxe vakantiewoningen en safaritenten met sanitair
Wandelen, fietsen
Restaurant op het park
Nieuw overdekt zwembad in aanbouw 2021
Animatie op het park
Utrechtse Heuvelrug ontdekken
Utrecht, Amersfoort
1 km

Boeken op EuroParcs Utrechtse Heuvelrug? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs Utrechtse Heuvelrug, Utrecht

EurParcs Resort de Utrechtse Heuvelrug in Maarn is een bijzonder mooi vakantiepark eerder bekend onder de naam Allurepark Laag Kanje. De omgeving is veelzijdig en het is fantastisch om vanaf je vakantiepark de omgeving te gaan verkennen, je zult verrast staan. Verder kun je hier ook nog eens comfortabel ingerichte vakantiewoningen huren. Van trekkershutten tot smaakvol ingerichte bungalows.

Kiezen tussen een glampingvakantie of een luxe vakantiewoning?
Behalve diverse modellen vrijstaande vakantiewoningen kun je op dit groene vakantiepark ook kiezen voor een Glampingtent. Deze vakantietent is stijlvol ingericht en geschikt voor max. 6 personen. Ook heeft deze safaritent met terras eigen sanitair.
De kavels waarop de woningen staan zijn ruim waardoor je ook veel privacy hebt op het park. De omgeving is veelzijdig, volop natuur maar ook leuke dorpjes en enkele kastelen.

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug is de perfecte uitvalsbasis om dit veelzijdige gebied te bereiken.
Het bungalowpark ligt bij het plaatsje Maarn en je vindt hier bossen, heidevelden, zandverstuivingen en vennen. En dat allemaal in een licht glooiend heuvellandschap. Op loopafstand van het vakantiepark ligt het Bosbad Henschotermeer waar je kunt afkoelen en relaxen aan het strand. Verder kunnen de jongste bezoekers deelnemen aan het recreatieprogramma dat in het hoogseizoen wordt aangeboden. En mocht je trek hebben na een flinke wandeling dan kun je volop genieten van een goede maaltijd in het restaurant op het park.

Eind 2021 wordt het nieuwe klein binnenzwembad geopend ook de jongste bezoekers kunnen dan spelen speteren in hun kleuterbad.

Wandelen, fietsen of gewoon even bijkomen
In de directe omgeving van vakantiepark Resort De Utrechtse Heuvelrug is voor ieder wat wils. In de bos-, heide en zandverstuivingen alom in de omgeving waar je mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Natuurlijk is de stad ook dichtbij, denk aan het centrum van Utrecht of Amersfoort met Loods 5 om de hoek. De natuurrijke ligging van het vakantiepark is de ideale uitgangspunt voor spannende avonturen en bijzonder mooie verhalen om thuis na te vertellen, zowel voor jong als oud.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Utrechtse Heuvelrug!


Boeken op EuroParcs Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs verhuurt op EuroParcs Utrechtse Heuvelrug lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs