Knaus campingpark Bad Kissingen

Familiecamping
Wellness/Therme (KissSalis Therme 7000m²)
Golfclub Bad Kissinger
Wandelvakantie/Fietsvakantie
Kanotocht over Saale
Bezoek aan Würzburg
Levendige universiteitstad
Diverse burchten en kastelen

Boeken op camping Knaus campingpark Bad Kissingen? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS


Over camping Knaus campingpark Bad Kissingen, Beieren

Campingpark Bad Kissingen is een kleinschalige Duitse camping gelegen aan de rivier de Saale. De ligging op zeer korte afstand van de Bad Kissingen in het noorden van Beieren is ideaal om hier jouw wandel- of fietsvakantie te starten. De camping ligt aan een prachtig groen park dat helemaal doorloopt naar het stadscentrum. In de stad Bad Kissingen vind je diverse wellnesscentra en beroemde spa's (UNESCO). Op 1000 meter ligt het mooie gemeente zwembad. Bad Kissingen is een prachtig kuuroord en heeft ook een van de oudste golfbanen in Beieren.

Rust, ruimte en natuur in het mooie Beieren
Het groene terrein van de 3 sterrencamping is geleidelijk aflopend en ligt bij het prachtige Luitpold-park. De locatie nodigt uit tot mooie wandeltochten. De voorzieningen op de camping zijn keurig. s'Morgens kun je op de camping terecht voor vers brood. Voor de jonge kinderen is er een speelplek.

Voor een relaxvakantie ben je hier sowieso op de juiste plek
Behalve voor een sportieve fietsvakantie of wandelvakantie kun je in Bad Kissingen een bezoek brengen aan het thermaalbad KissSalis met een immens groot wellness aanbod. Verder kunnen vakantiegangers, die graag een golfbal slaan, zich uitleven op de oudste golfbaan van Beieren.

Langs de Saksische rivier Saale liggen diverse mooie burchten en ruïnes. De rivierloop Frankische Saale van Bad Kissingen via Hammelburg tot Morlesau is zonder meer een uitstapje waard. Maak kennis met het romantische rivierlandschap met zijn wijngaarden, burchten en zijdalen, bij voorkeur met de Saaletal-bus of per fiets. Ook zijn er op korte afstand van deze camping diverse verhuurorganisaties waar je voor een mooie kanotocht over de Saale terecht kunt. Een bezoek aan de gezellige universiteitstad Würzburg een zeker aan te raden. Omringd door het mooie wijnlandschap een stad met rijke geschiedenis.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Knaus campingpark Bad Kissingen!


Boeken op Knaus campingpark Bad Kissingen

Suncamp verhuurt op camping Knaus campingpark Bad Kissingen stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping Knaus campingpark Bad Kissingen
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.8
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Zwembad
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Esther en Rick - naseizoen 2019, met partner
  11-10-2019
   Esther en Rick
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Zwembad
  7
 • Prima doorgangscamping, maar beetje saai om hier een weekje te zijn. Een echte duitse Knaus camping. Via het park loop je zo naar de stad die bekend staat als kuuroord. Wij vonden de verschillende gebouwen als de wandelhalle, de brunnenhalle, de Regentbau en het Kurpark erg mooi. De camping heeft zelf geen zwembad, maar je kunt gebruik maken van het gemeentelijke zwembad wat een eindje verderop ligt. Was verder prima.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Het Luitpoldpark in Bad Kissingen om de relaxte Drieklang te bezoeken. Een mooie ervaring als je even Zen wilt zijn.