Bekijk grote foto's
Vakantiepark aan het water
Kindvriendelijk
Recreatiemeer
Heuvelachtig landschap
Wellness
Strand en wandelboulevard
Indoorspeelplaatsen, buiten waterspeeltuin
Diverse golfbanen in directe omgeving

Boeken op Landal Village l'Eau d'Heure? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Village l'Eau d'Heure, Henegouwen

Verscholen in het zuiden van Wallonië liggen de meren van l'Eau d'Heure. Hier kunnen vakantiegangers en watersporters zeilen, windsurfen, waterskiën of gewoon genieten van welverdiende rust.

Aan één van die prachtige meren, Lac de la Plate Taille met aangelegd strand en wandelboulevard, ligt Landal Village l’Eau d’Heure. Hier logeer je in luxueuze en sfeervol ingerichte bungalows. De bosrijke omgeving van het park roept om ontdekt te worden. Ook de prehistorische grotten in de buurt zijn een bezoek meer dan waard! Of wordt het misschien een wandeling in de wouden van Rance?

Kindvriendelijk waterrijk vakantiepark in België
Op Landal Village l’Eau d’Heure vind je werkelijk alles voor de leukste vakantie, samen of met de hele familie. Zwemmen, vissen, kanoën, surfen en relaxen. Op en top genieten! Wandel naar het openbare recreatiestrand waar je volop kunt vissen, kanoën en surfen. De kideren kunnen zich uitleven in de indoorspeelplaats of een balletje slaan op de midgetgolfbaan. Neem de rest van de familie ook gezellig mee, jong en oud zullen zich hier geen moment vervelen!

Zuid-België heeft veel te bieden. Uitgestrekte meren voor watersporters en glooiende heuvels voor mountainbikers en wandelaars. Beleef een cultureel dagje in Mons, bezoek het klooster en museum 'Espace Chimay' of ga op survivaltocht in Natura Parc.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Village l'Eau d'Heure!


Boeken op Landal Village l'Eau d'Heure

Landal GreenParks verhuurt op Landal Village l'Eau d'Heure chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs