Les Rives Du Luberon

7.6
88 pl.
Camping bij rivier La Durance
Rust, genieten mediterrane klimaat
Zwembad
Wandelroutes, mountainbikeroutes
Ruime schaduwrijke plaatsen
Sportfaciliteitent, volleybal, trainingscircuit
Mooi uitzicht op het Natuurpark van de Luberon
Ontdek binnenland tussen Avignon-Aix-en-Provence

Boeken op camping Les Rives Du Luberon? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Camping Les Rives Du Luberon

Over camping Les Rives Du Luberon, Provence-Alpes

Les Rives du Luberon zal aan al je verwachtingen voldoen wanneer je een rustige familievakantie wenst door te brengen ver weg van alle drukte. Je kunt hier genieten van de visvijver, vlak aan de Durance, het Luberonmassief, maar ook van het fijne zwembad. Op de camping vind je ruime plaatsen en een fijn speelveld voor de kinderen. De camping biedt gratis WiFi. De omgeving van deze leuke 4 sterrencamping is zeker de moeite waard, je zult dan ook van niet op de camping zijn.

Actief of toch maar een dag relaxen?
Toe aan een dagje rust op de camping? Dan is op camping Les Rives Du Luberon geen probleem. Voor de jongste gasten is er een minigolfbaan, een speelplaats en een fijn zwembad om lekker af te koelen. Je kunt hier ook deelnemen aan de Aquagym lessen of misschien nog liever jezelf laten verwennen in de spa en jacuzzi. Is het nodig om lekker fit te blijven, maak dan gebruik van het fitness parcours. In het hoogseizoen worden er 's avonds leuke avonden georganiseerd. Trek na een actieve dag? Dan is het restaurant op de camping een aanrader of wordt het een snelle snack?

Wandelen en sportief fietsen, genoeg te doen en te zien
Camping Les Rives du Luberon in de Provence ligt op 4 km van Cavaillon in Cheval-Blanc. Van hieruit lopen talrijke wandelroutes die de wandelaar naar de top van de berg zal leiden. Maar van hier kun je ook Gordes bezoeken, voor velen het mooiste dorp van Frankrijk, of wat dacht je van La Fontaine de Vaucluse of de cisterciënzerabdij van Sénanque? Naar het oosten toe kom je in Luberon, het mooie natuurpark met de rode rotspartijen. Bezoek hier ook de stad Apt of wat verder de stad Avignon.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Rives Du Luberon!


Boeken op Les Rives Du Luberon

Eurocamp verhuurt op camping Les Rives Du Luberon stacaravans, mobilehomes.