Bekijk grote foto's
Met eigen visvijver
Echte familiecamping
Waterspeeltuin
Honden toegestaan
Binnen- / buitenzwembad
Tussen de Heuvelrug en de Veluwe
Educatief bos
Airtrampoline en speeltuinen

Boeken op camping Recreatiepark de Lucht? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)


Over camping Recreatiepark de Lucht, Utrecht

Als je op zoek bent naar een recreatiepark voor een volledig onbezorgde vakantie, dan ben je op Vakantiepark de Lucht aan het goede adres. Dit park ligt midden tussen het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Vanaf het park ben je dus zo in een van deze prachtige natuurgebieden, om te fietsen, wandelen of om één van de vele natuur musea te bezoeken.

Op het vakantiepark zelf zijn er erg veel activiteiten, met name voor kinderen tot zo'n 14 jaar. Zo is er een grote waterspeeltuin, een zwembad (welke met kap wordt overdekt voor de koude dagen), en een klimbos. De camping heeft in samenwerking met IVN Veenendaal-Rhenen een educatief bos ontwikkeld. Uiteraard zijn er ook een aantal speeltuinen op het park, een airtrampoline, en kunnen tennissers zich uitleven op de tennisbaan. Verder kan je ook nog vissen in het vismeer, kanoën of zelfs paintballen op dit fijne park!

Het park ligt aan de Grebbelinie, de waterlinie die Gelderland en Utrecht scheidt. Deze waterlinie werd vroeger onder water gezet om vijanden te weren. In deze omgeving is dus nog veel historie te vinden, zo kan je diverse nagemaakte loopgraven, tankversperringen of betonnen kazematten vinden uit de Tweede Wereldoorlog, en uit diverse oorlogen in de 18de eeuw. De Grebbelinie heeft inmiddels de status van rijksmonument gekregen.

Het centrum van Renswoude ligt op zo'n 3 kilometer van het vakantiepark, hier kan je terecht voor je weekboodschappen, het kasteel van Renswoude of bijvoorbeeld een fietsspeciaalzaak. Vanuit Renswoude, maar ook vanaf het Vakantiepark, zijn er diverse mooie fietsroutes.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Recreatiepark de Lucht!


Boeken op Recreatiepark de Lucht

VacanceSelect en Suncamp verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs