Een gastvrije vakantie vol waterpret!
Sensationele glijbanen
Veel ontspanningsmogelijkheden
Fietsen, wandelen en steden bezoeken

Boeken op camping Terme 3000? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN


Over camping Terme 3000, Slovenië

Vakantie in het gastvrije Slovenië? Vakantiepark Terme 3000 in Morvaske Toplice is een van de grootste en best uitgeruste waterpretparken van Europa met 5000 m² waterplezier, op een grondgebied van 100 ha!
Na een uitbreiding, is er nu de sensationele 'de aqualoop', een zeer steile glijbaan met duizelingwekkende looping, de eerste binnen Europa! Je vindt camping Terme 3000 aan de zuidelijke kant van natuurgebied Goricko, vlak bij het drielandenpunt met Oostenrijk en Hongarije.

Zeer groot watercomplex met relaxmomenten
Er valt genoeg te doen, want er zijn maar liefst 14 binnen- en buitenbaden met verschillende kinder- en babybaden. Een deel van de baden zijn gezondheidsbaden met thermaal (donker) water uit een van de 7 bronnen die het complex rijk is (watertemperatuur tussen 27 en 35C ). Als even wat anders wil, kun je een bezoek brengen aan de sauna en het bubbelbad of geniet van een massage (tegen betaling). Elke dag kun je meedoen aan de ochtendgymnastiek, aquarobic en het fitnesscircuit.

Fijn actief bezig zijn op vakantie?
Sportieve kampeerders kunnen hun hart op het vakantiepark ophalen op de tennisbanen en badminton- , voetbal-, basketbal-, volleybal en handbalvelden. Daarnaast is er een 18-holes golfbaan en kun je paardrijden in de omgeving. Ook zijn er fietsen te huur.
Het park heeft 5 verschillende restaurants, verschillende bars en winkels.

Door de centrale ligging tussen 4 landen is dit het ideale uitgangspunt voor een hele gevarieerde vakantie. Met de 530 km uitgezette fietspaden door het licht heuvelachtige gebied, de talrijke wandelpaden en de vele wijngaarden in de directe omgeving zal niemand zich hier een moment vervelen. Ook het stadje Moravska Toplice, met zijn kasteel, is per fiets te bereiken. Bezoek de wijnkelders en geniet van de wijnen uit de regio. In de omgeving is er vismogelijkheid em kun je paardrijden.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Terme 3000!


Boeken op Terme 3000

Suncamp verhuurt op camping Terme 3000 chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs