Villa Alwin Beach Resort

aan zee
Nieuwe camping (2020)
Luxe accommodaties
Verwarmd zwembad
Wijnproeverijen
Bekend van Ik Vertrek
Direct aan zee
Poolbar
Ontdek Le Marche
 • Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • 55 kampeerplaatsenXS
 • Glamping
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Kleine groene camping
 • Boeken op camping Villa Alwin Beach Resort? Kies hier verblijf en organisatie:

   LODGETENTEN (BADK.)
   

  Accommodaties op camping Villa Alwin Beach Resort

  Over camping Villa Alwin Beach Resort, Marche

  Let op: deze camping wordt nieuw gebouwd voor het 2020 seizoen. De foto's die je op dit moment ziet zijn sfeerimpressies!

  Na Villa Bionda en Villa Alwin beginnen de Boerkampjes (bekend van Ik Vertrek) aan een nieuw avontuur aan de kust. Villa Alwin Beach Resort wordt komend seizoen (2020) geopend en beloofd nu alweer een succes te worden.

  De ligging van Villa Alwin Beach Resort is direct aan het strand van het kustplaatse Cupra Marittima. Een levendige badplaats, met gezellige boulevard, aan de kust van Le Marche.

  Luxe en comfort
  Met Villa Alwin Beach Resort proberen de eigenaren tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen van de camping gasten op gebied van luxe. Daarom heb je op de camping erg luxe accommodaties, een verwarmd zwembad, een poolbar, een restaurant en beachclub, een voetbalveld en een speeltuin. Natuurlijk wordt dit geheel helemaal afgemaakt door de ligging; direct aan de adriatische zee.

  De eigenaren organiseren met regelmaat leuke avonden met wijnproeverijen, lokale producten en pizza avonden. Ook worden er natuurlijk voetbal toernooien georganiseerd.

  Le Marche is een nog redelijk onontdekt stukje Italië, hier kan je nog het authentieke Italië ontdekken! Dagtripjes naar Anocona, Grottanmare, San Benedetto del Tronto of Porto San Giorgio zijn zeker aan te raden.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Villa Alwin Beach Resort!


  Boeken op Villa Alwin Beach Resort

  Glamping4all verhuurt op camping Villa Alwin Beach Resort lodgetenten met sanitair.
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs