Villatoile (Mountain Network)

7.0
Klein
direct
Groene camping aan de Lesse
Glamping in de Ardennen
Eetcafe in kasteelboerderij op camping
Rotsklimmen, kanovaren, abseilen, mountainbiken
Culturele uitstapjes o.a.Vestingstad Dinant
Schitterende omgeving op korte afstand Nederland
Animatie half juli/eind juli!

Boeken op camping Villatoile (Mountain Network)? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Villatoile (Mountain Network)

 

Accommodaties op camping Villatoile (Mountain Network)

Over camping Villatoile (Mountain Network), Ardennen

Ben je op zoek naar een camping in de Belgische Ardennen direct aan de Lesse? Ben je op zoek naar rust en ruimte of juist een actieve vakantie in de Ardennen?
Kies dan voor camping/vakantiepark Villatoile Pont-à-Lesse centraal gelegen in de Belgische Ardennen. Deze ruim opgezette en sfeervolle kasteelboerderij/camping ligt 2 km. van Anseremme en je zit slechts 10 minuten in de auto om Dinant te bezoeken. De ligging van deze camping is dus zeer gunstig, aan de rivier de Lesse met een mooi uitzicht op de omliggende omgeving bestaande uit rotsen en groene bossen. Verder vind je bij dit kampeerterrein de opstallen van de oude hoeve "Pont-à-Lesse" welke allemaal ingericht zijn om hun gasten van dienst te zijn.

De voorzieningen op camping Villatoile zijn ruimschoots aanwezig. Diverse vakantieverblijven, eetcafe, campingwinkel "Sportpoint" en een kantine aan de oever van de Lesse. Voor de jongste gasten is er een speeltuin, voetbal-, basketbal- en volleybalveld en heel veel ruimte. In het eetcafe Le Moulin kun je behalve een lekkere maaltijd nuttigen ook gebruik maken van WIFI. In de campingwinkel kun je terecht voor kleine boodschappen en elke dag vers brood.

De camping heeft ruime kampeerplaatsen. Wil je echter eens fijn luxe kamperen in Nieuwe comfortabele ingerichte safaritenten (max. 6 pers) omgeven door de prachtige natuur van de Ardennen dan kun je op camping Villatoile ook terecht. Deze safaritenten zijn zeer smaakvol ingericht en zeer ruim (35m²) en geplaatst op een houten vlonder.
Er bevinden zich in de tent 2 slaapvertrekken met totaal 6 slaapplaatsen, een compleet ingericht keukenblok, grote eettafel en buiten een houten overdekte veranda met lounge-meubeltjes.

Voor de actieve vakantievierders in de Ardennen: Mountain Netwerk Ardennen organiseert en begeleidt zeer veel activiteiten en cursussen vanaf camping Villatoile in de vakantieperiodes en feestdagen. Deze activiteiten bestaan o.a. uit kanovaren, GPS wandeling, rotsklimmen en abseilen, Reserveren kan via de website of ter plaatse op de camping "Sportpoint".

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Villatoile (Mountain Network)!


Boeken op Villatoile (Mountain Network)