DivaCamp

DivaCamp verhuurt luxe ingerichte Safaritenten en Canvas Lodges in Toscane op camping Vallicella

“Italiaans genieten op de camping in Toscane”

DivaCamp brengt glamping naar de campings in Toscane.

In het prachtige Scarlino, Toscane aan de voet van de Monte D’Alma bevindt zich de Camping Vallicella. Anders dan op veel andere campings in Toscane is Camping Vallicella niet alleen voorzien van alle camping faciliteiten maar ook van de nieuwe, ruime en moderne Safaritenten en Canvas Lodges van DivaCamp. Een Canvas Lodge of Safaritent huren op Camping Vallicella geeft je de volgende voordelen:

* Het gemak van volledig ingerichte Canvas Lodges & Safaritenten
* Zorgeloos en comfortabel genieten in een prachtige omgeving
* Faciliteiten voor jong en oud

Bij DivaCamp kun je in het hoogseizoen op zondag of maandag aankomen en vertrekken. DivaCamp heeft voor deze dagen gekozen omdat de gasten op deze manier niet verplicht worden om op de veelal drukke zaterdagen te moeten reizen. Natuurlijk kun je altijd contact met DivaCamp opnemen wanneer je op een andere dag wilt aankomen en/of vertrekken. DivaCamp kijkt dan wat er voor je geregeld kan worden. Minimale verblijfsduur tijdens het hoogseizoen is 8 dagen (7 nachten).

In laag- en tussenseizoen kun je op alle dagen aankomen en vertrekken. Er geldt dan een minimale verblijfsduur van 3 dagen (2 nachten).


Zijn er vragen, wens je een persoonlijk advies of wil je liever de boeking telefonisch doorgeven, dan kan dat uiteraard ook. Je kunt DivaCamp bereiken op telefoonnummer:
0031(0)85 – 060 47 77

Of via e-mail op:
Email: algemeen@divacamp.nl
Lees meer »
Accommodatie van DivaCamp
 

1 camping van DivaCamp

Mooi aangelegde groene terrassencamping
Op 7 km van zee
Diverse zwembaden half juni tot eind aug.
Ruim animatie aanbod hoogseizoen
Historisch stadje Scarlino vlakbij
Adembenemend uitzicht Toscaanse landschap.
Stranden bij Follonica
Glamping in een mooie lodgetent met sanitair
Wil jij de mooiste kuststreek, de Maremma, van Toscane ontdekken? Vallicella Glamping Resort is een mooie gezinscamping prachtig gelegen in het Toscaanse heuvellandschap op slechts 7 km. van zee en strand. Het is dé ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan de kust van Maremma. ...
Boeken bij DivaCamp op deze camping:
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo