Kies de beste Kampeervakantie uit duizenden mogelijkheden...

Hallo Vlaanderen!

2017-2018 is alweer het vijfde seizoen dat wij u een speciale site aanbieden voor Vlaanderen: www.huurtent.be.

Dezelfde site als Nederland, maar met Belgische aanbieders op Belgische websites. Op deze manier vindt de Vlaamse bezoeker de juiste informatie en kunt u boeken op Belgische voorwaarden. Zeker en vast.

Het Idee

Deze website is een initiatief van twee enthousiaste liefhebbers van het campingleven, maar dan wel in een luxe tent of caravan.

Voor ons is de combinatie van campingsfeer en gemak dé ideale vorm van vakantie. In het wat kille voorjaar liefst een stacaravan, van alle gemakken voorzien, en in de zomer een ruime bungalowtent met alle basisluxe van thuis.

Als u de websites van de verschillende organisaties bekijkt, valt het op dat er vaak dezelfde campings aangeboden worden. Ook op vakantie ziet u op dezelfde camping vaak verschillende tenten en caravans van allerlei aanbieders. Wij dachten dat er behoefte moest zijn aan een overzicht van campings en aanbieders. U kunt daar op allerlei manieren uw voordeel mee doen, zodat u uiteindelijk de beste keuze kan maken.

Al 15 jaar Waardering

Toen wij in oktober 2002 begonnen met de site www.huurtent.nl hadden wij geen idee van de hoeveelheid positieve reacties die wij mochten ontvangen, van onze bezoekers, maar ook de verschillende aanbieders. Het geeft ons de energie om door te gaan, onze website actueel te houden en uit te breiden met nieuwe informatie.

Het aantal organisaties op www.huurtent.be is gegroeid en omvat meer dan 20 grote en kleine aanbieders van stacaravans, (bungalow)tenten, lodge- en safaritenten. Des te meer keuze voor onze bezoekers.

In de loop van de jaren hebben we doorlopend verbeteringen aangebracht aan inhoud, vormgeving en functionaliteit. Bovendien hebben we zorgvuldig nieuwe aanbieders toegevoegd om een nóg vollediger overzicht te kunnen presenteren.

We hebben in al die tijd een duidelijk en onafhankelijk overzicht gemaakt dat enorm gewaardeerd wordt door steeds terugkerende kampeervakantie-zoekers. En regelmatig krijgen we e-mail met complimenten. Mooi toch?

Seizoen 2018

In het afgelopen jaar hebben we ook weer niet stilgezeten. We hebben veel techniek aangepast, er is een heleboel functionaliteit bijgekomen, en we hebben goed geluisterd naar onze bezoekers.

De site is in 2015 opnieuw ontworpen en volledig 'responsive', dat betekent dat de vormgeving van de site zich aanpast aan het scherm waarop het getoond wordt. Desktop, laptop, tablet of smartphone.

Dit seizoen 2018 is het 5e seizoen waarbij wij u kunnen helpen met het zoeken naar de mooiste en voordeligste plekjes bij de verschillende aanbieders. Graag horen wij ook uw mening en suggesties per e-mail aan info@huurtent.be.

Januari 2018

Ruud en Virginie Gras-Haemers