De parel van Overijssel ligt in Hellendoorn, Villapark Hof van Salland

 19 Juni 2019   Virginie

Welkom op Hof van Salland


Bij ons bezoek aan Overijssel startten wij al vroeg in de ochtend met een bezoek aan het vijfsterren vakantiepark Hof van Salland. Een familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij werden allerhartelijkst ontvangen door de eigenaresse Patricia Smeets. Al snel begrepen wij dat dit een kleinschalig vakantiepark is waar Genieten en Gastvrijheid met een hoofdletter G geschreven mogen worden.

Restaurant op Hof van Salland


Gastvrijheid met hotelvoorzieningen

Na het nuttigen van een heerlijk kopje koffie met een Sallandse lekkernij, in het smaakvol ingericht restaurant, trokken wij met fototoestel het park in. Wat ons direct opviel was dat er in het voorjaar veel jonge gezinnen aanwezig waren. Ook de opa’s en oma’s waren her en der aan het genieten van een zonnetje op hun terras. Verder zien wij tijdens onze wandeling een mooi zwembad met daaromheen een fijn terras en ligstoelen.

verwarmd zwembad buiten Hof van Salland


Er zijn op dit moment werkzaamheden i.v.m. de plannen voor een nieuw zwembad binnen met wellness gepland voor 2020. Maar ook daar wordt zéér zorgvuldig mee omgegaan door de eigenaar van het park om overlast zoveel mogelijk te beperken.

Een smaakvol aangelegd Park

Trouwens met recht een Park te noemen, de begroeiing her en der is prachtig en zéér goed bijgehouden. De vakantiehuizen liggen allemaal, zonder uitzondering, op ruime kavels en hebben genoeg privacy voor een prettig verblijf. Alles wordt onder eigen beheer onderhouden en beheerd. Je kunt zien dat dit met hart en ziel gedaan wordt.

Een mooi onderhouden vakantiepark


Er worden dan ook diverse arrangementen aangeboden waarin o.a. ontbijtservice, high tea of b.v. een 3-gangen diner inbegrepen zijn. Verder worden de voorziening zoals de Shuttleservice vanaf Schiphol en Düsseldorf airport aangeboden voor buitenlandse gasten.

Een ontspannen en comfortabel verblijf

Maar kies je voor een verblijf op een vakantiepark dan is jouw vakantiehuis wel zo belangrijk. Nou maak je borst maar nat want dit zijn vakantiehuizen zoals iedereen ze graag ziet. Kiezen is niet moeilijk, je kiest voor 2, 4, 5, 6 of 14 personen afhankelijk van de samenstelling van je gezelschap en wel of geen Wellnessmogelijkheden. De schoonmaakkosten en bedlinnen zijn inclusief. In het voorjaar biedt dit park regelmatige Buitenkans-kortingen aan zodat een verblijf nog aantrekkelijker wordt.

Wellnesslodge 2 personen op Hof van Salland


Smaakvol, ruim, schoon en gezellig ingericht.

Ben je van plan om met je partner, vriend of vriendin een weekendje de natuur in te gaan dan raden wij zeker de 2 persoons Wellness-lodge aan. Een leuke en ook romantische accommodatie met een opgietsauna, regendouche, Sunshower en Whirlpool.

Een mooie en smaakvol ingerichte vakantielodge voor 2 personen


En wat dacht je van een weekend weg met de hele familie of je beste vrienden? Boek dan de Wilgenhaege Wellness voor max. 14 personen. Een grote villa met 7 slaapkamers en wellness voorzieningen. En na een dagje wandelen, fietsen of gewoon chillen op het terras raden wij toch wel een avondje in het restaurant de Hazelaer aan. Geniet hier volop van de gastvrijheid en een smaakvol diner. Dat wordt pure verwennerij en de gastvrouw verzorgt voor jou een fantastische avond.

Opgietsauna in Wellness vakantiewoningen


Vakantiewoning 14 personen op Hof van Salland


Eén nadeel, je moet weer naar huis als de vakantie erop zit.

Anderen lazen ook onze blogs over  vakantiewoningvakantieparkenaccommodatieoverijsselbelevinginternet