Glamping met een gezellig dorpsgevoel

 11 April 2016   Femke

Als ik zeg glamping, denk je waarschijnlijk aan luxe kamperen. Aan slapen op echte bedden, een volledig ingerichte keuken, een lekker zitje buiten en wellicht zelfs eigen sanitair. Maar denk je ook meteen aan hemelbedden, luxe ligbaden en kookeilanden? En aan een gezellige opstelling van de tent of caravan, zodat je fijn kunt keuvelen met de buren, extra ruimte hebt rondom je tent en je kinderen veilig kunt laten spelen zonder dat er auto’s in de weg staan? Bij Selectcamp deden ze dit wel, wat resulteerde in hun unieke ‘villages’!

Glamping accommodaties Orbetello


Weg saaie rijtjes, goeiemorgen buurtjes

In plaats van de eeuwige caravans en safaritenten in keurige rijen, zijn er nu glamping accommodaties opgesteld in een gemoedelijke dorpse sfeer. Bij het plaatsen van de luxe safaritenten en lodgetenten is rekening gehouden met een ruime plaats en de optimale ligging ten opzichte van elkaar. Vergelijk het een beetje met wonen in een knus hofje, in plaats van midden in een rij. Je parkeert je auto aan de rand van het ‘dorp’, zodat de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ook aan de inrichting en afwerking van de accommodaties is enorm veel aandacht besteed. Dit is luxe zoals luxe bedoeld is.

Camping Orbetello: de ultieme dorpsbeleving

Selectcamp heeft haar villages gebouwd op verschillende campings in Frankrijk in Italië. In de ene village vind je alleen lodgetenten, in de andere lodgetenten en lodgesuites. Wil je keuze uit de meest uiteenlopende accommodaties? Dan moet je op de Toscaanse camping Orbetello zijn. Op deze familiecamping aan de zuidkust van Toscane zijn alle glamping accommodaties bij elkaar opgesteld in een village. Je vindt er lodgetenten met eigen sanitair, lodgesuites met luxe ligbad, airlodges met twee verdiepingen, safaritenten met twee of zelfs drie slaapkamers én de nieuwste country lodgetenten.

Camping Orbetello


Vanuit de bedstee zo het strand op
Los van heerlijk badderen, slapen in de bedstee, buiten koken en uren loungen op je eigen overdekte terras, is er op deze camping meer te doen. Het privé zandstrand ligt op 70 meter afstand en je vindt er meerdere zwembaden, waaronder een jacuzzi, semi-olympisch bad, kinderbad en bubbelbaden. Er is een uitgebreid animatieprogramma en ’s avonds eet je pizza of pasta op het dorpsplein. Zoek je vertier buitendorps? Er zijn volop havenstadjes, mooie steden, natuur- en wandelgebieden in de omgeving. Neem eens een kijkje op camping Orbetello; grote kans dat jij dit jaar geniet van een hemelse, dorpse kampeervakantie!

Wil je zien uit welke glamping accommodaties je kunt kiezen bij Selectcamp? Bekijk hier ons overzicht en kies de stacaravan, safaritent, bungalowtent of lodge accommodatie die bij jou en je gezin past. Als dat geen glamoureus kamperen is…








Anderen lazen ook onze blogs over  campingglampingaccommodatieItaliënieuwToscane