Hoogseizoen, daar ben je. Wat is er nog beschikbaar op campings in Europa?

 17 Mei 2018   Huurtent

Strand bij Camping Le Vieux Port, Messanges


De maanden schieten voorbij en tot nu toe zien we regelmatig een zonnige periode. Toch wil jij dit jaar jouw zomervakantie niet in het water laten lopen door wéér te laat te boeken. Ben je op zoek naar die ene droomcamping of misschien een prettig kindvriendelijk vakantiepark in een zonnige regio?

Strand Languedoc, Vias Plage


De favoriete regio’s zoals Toscane, Gardameer, Istrië, Dordogne, Côte d’Azur, Provence, Vendée, de Costa Brava en Duitsland zijn half juli tot half augustus veelal erg druk bezocht. Kies in deze regio’s een camping waar niet heel Nederland zijn zinnen op heeft gezet en je zult zien dat er nog wel leuke kampeeraccommodaties te boeken zijn, en zelfs Glamping hoort tot de mogelijkheden.

Lucky You! Tegenwoordig zijn de Zoek en Boek functies bij de verschillende reisorganisaties erg makkelijk, gewoon jouw gewenste periode invullen en voilà! Zorg dat je de juiste filters gebruikt, periode, accommodatie en land/regio.
Wel goed uitkijken of de zoekresultaten werkelijk in de periode vallen waar jouw voorkeur naar uit gaat, of dat het misschien alternatieve periodes zijn die nu net niet passen.

De mooiste dorpjes vind je in de Dordogne


Ook zijn er vakantie-aanbieders die hun beschikbare vakantieparken voor de gezochte periodes al mooi in één overzicht hebben staan, per week zelfs. Eén van de campingspecialisten is Vacanceselect. Wordt het een glampingvakantie, of een vakantie aan zee dan vind je bij deze organisatie per specifieke periode de nog te boeken vakanties.

Kies jouw favoriete vakantieperiode en wacht niet te lang want het is druk online!