Human Company heeft een nieuwe naam: Hu Openair

 27 Januari 2022   Robert

Human Company, al enkele jaren een van de meest toonaangevende Italiaanse camping ketens, heeft sinds 20 januari 2022 een nieuwe naam: Hu Openair. Met deze naamswijziging wil het bedrijf de nadruk meer gaan leggen op natuur en beleving. Hu wordt uitgesproken als "you", waarmee ze willen aangeven dat jij leidend bent voor jouw vakantieplezier! Verwacht op de vakantieparken van Human Company straks dus meer open ruimtes, grote waterparken en intieme accommodaties. De stilte van de natuur en de authenticiteit van de omgeving moeten leidend zijn voor de sfeer van de campings.

Human Company wordt Hu Openair.


Hu Openair is eigenaar van diverse bekende Toscaanse vakantieparken, zoals Norcenni Girasole Village in de Chianti regio, Park Albatross Village en Montescudaio Village aan de Toscaanse kust.

De groep is sinds een paar jaar ook actief buiten Italië. In 2020 hebben ze namelijk Camping Birkelt overgekocht van het Nederlandse Vacansoleil. Dit park ligt verscholen in de bossen van Luxemburg en biedt, geheel naar de ambitie van Hu Openair, een mooi waterpark, prachtige natuur en open accommodaties.

Spreekt dit jou aan? Boek dan je volgende vakantie naar een van de Hu Openair parken via een van onze partners!

Altomincio Park glijbanen


Hu Camping in Town

Hu Openair biedt ook diverse campings aan die in, of dicht bij, een aantal Italiaanse steden liggen. Zo hebben ze een "Camping in Town" bij Firenze (Florence), Rome en Venetië.

Qua locatie zijn deze campings ideaal om de steden te bezoeken. Zo ben je vanaf Firenze Camping in Town binnen 10 autominuten midden in het centrum van Florence.

Gardameer en Lazio,

Hu is ook nog eigenaar van enkele parken aan het Gardameer en in de provincie Lazio. Dit zijn I Pini en Village Fabulous in Lazio, en Altomincio Village aan het Gardameer.Anderen lazen ook onze blogs over  2022Human CompanyHu OpenairNieuws