In augustus of september nog een bungalowtent, stacaravan of andere luxe accommodatie boeken?

 12 Augustus 2014   Huurtent

Gelukkig voor veel kampeerorganisaties worden de meeste vakanties nog steeds geboekt in januari en februari. www.huurtent.nl ziet de afgelopen 3 jaar duidelijk een verschuiving. Mensen wachten wat langer. Bij mooi weer zoals de afgelopen maanden wordt er veel in Nederland zelf geboekt en de campings in Nederland hebben dan ook veelal vol gestaan.

Tijdens de maand augustus zien we een nog grotere run op de laatste accommodaties op campings in Frankrijk, Italië, Kroatië en Spanje. Of dit nu komt door het wat mindere weer in Nederland of dat mensen toch gewacht hebben op de laagste prijs voor hun tent of stacaravan, geen idee.

Op www.huurtent.nl zie je met name in de maand juni en juli erg veel last minute verkeer. Wij zien echter dat de maand augustus 2014 een erge drukke maand is voor last minute aanbiedingen! Er wordt flink gezocht naar laatste aanbiedingen in diverse landen van Europa. Naar luxe autovakanties in Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië met korting wordt het meeste gezocht.

Dit kan helaas wel tot teleurstellingen leiden, aangezien de beschikbaarheid op dit moment nogal beperkt is.
Dit wil niet zeggen dat het een onmogelijke zaak is. Ga naar uitgebreid zoeken
op www.huurtent.nl en geef hier aan waar je heen wilt. Selecteer, afstand, land of regio en of je perse een tent, stacaravan of andere accommodatie wilt. Dan krijg je een overzicht van campings die voldoet aan je wensen. Dan start het wat uitgebreider zoeken, klik door naar de organisaties ( de organisaties met de groene bolletjes hebben het meest waarschijnlijk nog iets in hun aanbod).

Verder kun je natuurlijk ook naar de aanbiedingen pagina op www.huurtent.nl en kijk dan eens bij de Beschikbaarheid in 2014 of de Last Minute aanbiedingen per organisatie.

Vooral de aanbieders met sowieso een grote capaciteit aan stacaravans, bungalowtenten en safaritenten zoals Vacanceselect, Eurocamp, Ecamp, Selectcamp, Go4Camp en Canvas Holidays hebben gelukkig nog wel enkele stacaravans maar vooral bungalowtenten te huur.
En zoek je nog een bungalowtent op een middelgrote of kleine camping kijk dan eens bij de organisaties KoKo, Country Camp, Happy Tent, Carazur, Family Holidays, Eurosporvac of Rent-a-Tent. Ben je een van de gelukkige vakantiegangers die eind augustus nog 2 weekjes een kampeervakantie wil boeken dan moet dit zeker nog lukken.
De kampeerders die voor Glamping kiezen eind augustus, lopen nog de kans een safaritent of lodgetent bij organisaties zoals Tendi, Villatent, Tentocamp, Suncamp, Selectcamp en Tentensuite te kunnen huren.


Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatietipskamperen