Last minute boeken misschien een kampeerrondreis met eigen auto?

 16 Mei 2022   Virginie

Grignan in de Drôme


Wil jij dit jaar nog jouw zomervakantie regelen op een van de populaire campings in Frankrijk of Italië, dan kan het gebeuren dat met name de hele populaire campings geen beschikbaarheid meer hebben.

Misschien is plan B voor een zomervakantie op de camping dan nog niet zo’n gek idee.

Plan B:
--Kies voor vroeg in de zomer, of eind augustus/begin september, dan is er nog volop beschikbaarheid en zijn de prijzen ook aantrekkelijker.

--De landen Frankrijk en Italië zijn dit jaar erg populair, misschien eens kiezen voor een zonnig verblijf in Spanje of Kroatië? Of een actieve vakantie in de Belgische Ardennen?

--Kies ook eens voor kleinere en groene campings, voor de kinderen is hier volop ruimte om te spelen en de camping is vaak ruim, overzichtelijk en vaak rijden hier minder auto’s op en af, wel zo veilig

--Of verblijf een kortere periode op een van de populaire campings en combineer deze met een andere topcamping. Combineer daarbij andere regio’s zodat vakantie lekker veelzijdig is qua natuur en beleving.

--Of lekker dichtbij, een vakantie in eigen land? Dan heb je in Nederland keuze uit vakantie aan zee, aan het water, in het Limburgs heuvelland of vakantie in het bos. Maak een leuke combinatie van campings of vakantieparken in Nederland en je hebt een leuke gevarieerde vakantie. Voor de kinderen heerlijk want de taal is eigen, het eten heel divers en de autoreis is nooit te lang.

Wat dacht je van een luxe kampeerrondreis met eigen auto, een echte campingtrip?

Zo heeft Greencamp een luxe kampeerreis voor haar bezoekers in het aanbod. De periode van een rondreis is tussen 1 juni en 7 juli of tussen 26 augustus en 23 september 2022. Je logeert dan op kleine sfeervolle campings. Je hebt de keuze uit diverse aantrekkelijk thema’s zoals glamping roadtrip Toscane, of glamping roadtrip Grand Canyons.

Greencampen op Le Moulin de Cost


En de jonge organisatie Geardropper heeft glamping rondreizen in de Belgische Ardennen. Je logeert in sfeervol aangeklede Belltenten op kindvriendelijke Belgische campings . De campings worden omringd door de machtige natuur van de Ardennen. Wie wil dat niet, een vakantie op korte afstand van Nederland, met ruimte, natuur, leuke activiteiten en culturele uitstapjes.

Glamping rondreis met Geardropper

Anderen lazen ook onze blogs over  tipslast-minutelast-minutesgroene campingsbeschikbaar