Logeren bij de Boer? Op zoek naar een bijzondere accommodatie?

 8 Mei 2017   Virginie

Weleens gedacht aan een boerderijvakantie? Wonen midden in de stad en dan tijdens je vakantie genieten van het leven op het plattenland? Het leven speelt zich vooral buiten af en je woont in een comfortabele safaritent of lodgetent van Farmcamps of het Betere Boerenbed? Een beetje glamour mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je weekendje weg of weekje vakantie met het gezin? Dat hoef dan ook niet want op veel van de vakantieboerderijen heb je glamping accommodaties die je kunt huren. En wat is er nu leuker dan samen een kijkje in het boerenbedrijf nemen.


Logeren bij de boer, luxe kamperen


BoerenBed zorgt ervoor dat haar gasten een bijzondere overnachting krijgen bij een van hun boeren. Niet alleen in Nederland maar ook in België, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en zelfs in Zwitserland. Dus keuze genoeg. Je wordt even terug in de tijd geworpen met gezellig kaarslicht en een gezellige houtkachel en alleen koud stromend water. Ouders zorgen ervoor dat het fornuis en de houtkachel blijven branden en de kinderen gaan samen met de boer op zoek naar een lekker ei voor het ontbijt. Het gaat allemaal wat primitiever en langzamer, back to basic. De tenten daarentegen hebben alle ruimte en zijn comfortabel ingericht. Alle tenten hebben een eigen toilet. Voor iets meer luxe kun je kiezen voor een HeerenBoer tent met de privé douche en toilet.

BoerenBed Tent


Met Farmcamps blijf je lekker in Nederland. De boerderijen staan op de mooiste plekjes van Nederland en ook hier kun je knuffelen met de dieren en samen met boeren en boerin alles leren over de boerderij. Met Farmcamps ga je ook luxe logeren bij de boer. Op de boerderijen staan vaak op een gezellig veld luxe accommodaties. Je huurt een grote comfortabel ingerichte safaritent of wat dacht je van de Ranchtent met eigen badtrailer naast je tent (allebei 4-6 personen) Ben je op zoek naar een tent met eigen sanitair dan kies je voor een echte Lodgetent of Barntent.

Logeren bij de boer in Luxe Farmtent



Primitief kamperen op de boerderij gaat het dus niet worden als je kiest voor een vakantie met Farmcamps of BoerenBed.
Een weekendje weg met vriendinnen? Kies dan ook eens voor een kampeervakantie bij de boer.
Lees de ervaring van Anique op boerencamping ’t Oortjeshek.




Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatieglampingglampingdorpenkamperenboerderijcampingbelevingkinderenlodgetentNederlandsafaritentvakantie boeken