Luxe kamperen doe je voordelig in een bungalowtent!

 20 Maart 2019   Huurtent

Bungalowtent van Family Holidays


Glamping, lounge-accommodaties, safaritenten, lodgetenten, het klinkt allemaal mooi maar als je ziet wat je in het hoogseizoen betaalt voor een weekje naar de zon dan vraag je je af hoe je dat in je budget moet passen.

Gelukkig kun je ook een luxe kampeervakantie boeken voor een hoop minder geld! Kies dan voor een klassieke bungalowtent of tunneltent. Je hebt dan alle luxe die je in een veel duurdere accommodatie vindt plus het échte kampeergevoel.

Wil je een cijfervoorbeeldje? Als je b.v. met het hele gezin twee weken in het hoogseizoen naar de Costa Brava wilt, naar de luxe camping Cala Gogo, dan ben je voor een bungalowtent vanaf €1.950 kwijt. Wil je hier glampen of in een luxe stacaravan, dan is een huurprijs van €3.000-€4.000 de norm!

En in het altijd populaire Frankrijk? Twee weken hoogseizoen op de levendige camping Le Vieux Port aan de Atlantische Kust? Een tent huur je hier al voor €1.604. Een stacaravan bijvoorbeeld vanaf €2.547 of een lodgetent vanaf €3.346. Dat zijn echte verschillen…

Besparen met een bungalowtent


En is tegenwoordig een bungalowtent dan wel echt luxe kamperen? Jazeker. Een ruime tent, echte bedden, een partytent voor de deur, een complete keuken met goed keukengerei en genoeg zitgelegenheid. Het enige wat je meeneemt is je eigen beddengoed, dat is wel zo fris.

Er zijn gelukkig veel aanbieders van bungalowtenten, zodat de vakantie betaalbaar blijft. Op onze bungalowtent huren pagina’s vind je een overzicht van bungalowtentaanbieders per land, regio en camping.

Via Zoek met filters kun je nauwkeuriger zoeken, bijvoorbeeld op campings aan het strand of op extra kleine campings in Frankrijk geschikt voor kleine kinderen.

En je kunt ook via de organisatiepagina’s makkelijk vinden op welke campings de bungalowtenten aangeboden worden. Ga op de organisatiepagina naar het tabblad [ Accommodaties] en kies de bungalowtent. Je ziet dan vanzelf de campings waar de bungalowtenten geplaatst zijn.

Je vindt bungalowtenten bij veel gespecialiseerde organisaties en ook bij diverse algemene aanbieders.
Anderen lazen ook onze blogs over  bungalowtentaccommodatietentvakantie