Tips voor de leukste kerst-kampeer-cadeautjes!

 19 December 2014   Femke

De leukste Kerstcadeautjes voor de kampeerder
Cadeautjes kopen. Wanneer doen we dit nu meer dan in december? Persoonlijk vind ik het niet leuk om elk jaar met dezelfde fles parfum of een scheurkalender aan te komen. Liever stem ik mijn cadeaus af op de ontvangers en kom ik iets origineler uit de hoek. En laat ik nu een broer en schoonzus hebben met een gezellig Volkswagencampertje en ouders die op een camping werken… Dat vraagt om passende kerstcadeaus!

Tijdens mijn zoektocht kom ik de meest innovatieve kampeerproducten tegen, zoals een barbecue in de vorm van een notebook, een lichtje waarmee je overal vuur kunt maken en een stoel die je op je rug draagt in de vorm van een rugzak. Allemaal erg leuk en sommige zelfs ook nog betaalbaar, maar ik kijk toch nog even verder. Je wilt tenslotte wat te kiezen hebben als Kerstman nietwaar?

Eerstehulpkoffertje voor glampeerders
Alles wat je evt. nodig hebt meteen bij de hand. Denk jij nu ook aan pleisters, verband en pijnstillers? Je bent niet de enige. Toen ik iets verder keek, zag ik hoe schattig én handig deze Swiss Glamour Camping Kit is. Want als vrouw van de wereld kun je toch niet zonder je eyeliner, borstel, oogschaduw, lip gloss en spiegel? Het kost je een duit, maar dan heb je een geweldig cadeau voor je ijdele zus of chique tante, al zeg ik het zelf!


Swiss Glamour Camping Kit


Zonnekuil
Deze op te zetten ‘kuil’ zorgt ervoor dat je beschut op het strand ligt. Geen last meer van de wind of van zand op je handdoek! Hij kost net nog geen 8 tientjes, maar dan heb je ook wat. De zonnekuil is te bestellen op zonnekuil-windscherm.nl. En eenmaal thuis, kan hij ook fungeren als ballenbak of zwembad. Zelfs een moddergevecht is erin te doen, lijkt me…


zonnekuil windscherp


Wereldse tas
Hebben, hebben, hebben. Op deze tas kun je de landen waar je geweest bent lekker inkleuren. Hij kost maar 9,95 euro en is te bestellen op ikwilmeerreizen.nl


Wereldtas


Reiskalender 2015
Origineel, inspirerend en grappig. Deze reiskalender bevat veel reistips, full colour foto’s en per maand de beste reisbestemmingen. Elke reiziger zal je dankbaar zijn voor zo’n cadeau onder de boom!


Reiskalender 2015


! Reisdagboek
Volgens mij ben ik niet de enige die mijn avonturen op reis opschrijft. Herinneringen zijn er om nooit te vergeten… Er zijn diverse dagboekjes te koop onder een tientje, dus keus genoeg.

Dit vindt elke kampeerder leuk
Nog niet genoeg inspiratie voor je kerstinkopen? Denk dan eens aan een e-reader, bordspel, picknickmand, fleskoeler, reisstekker, Lonely Planet reisgids of aan onbreekbare wijnglazen. Is de persoon in kwestie een echte die-hard die ook kampeert bij slecht weer? Dan is een isolerende mok, slaapzak annex huispak of campingkacheltje natuurlijk een schot in de roos. En wat denk je van een abonnement op een tijdschrift als Kampeer en Caravan Kampioen of een cadeaubon van de Weber Grill Academy?

Op websites als www.vrijbuiter.nl en www.dewitschijndel.nl vind je nog veel meer cadeau-ideeën voor de kampeerder. Veel geefplezier
Anderen lazen ook onze blogs over  tipskamperen