Vakantie met een groot of samengesteld gezin?

 5 Januari 2021   Virginie

***


Even puzzelen als je een groot gezin hebt, toch? Hoe vind je nu een geschikte accommodatie met bijpassende camping voor een grote groep? En ben jij dan ook nog eens op zoek naar een luxe galmpingvakantie op een luxe camping dat wordt het al een stuk moeilijker.

Gelukkig heeft met name Suncamp Holidays nieuwe accommodaties in hun aanbod die zelfs tot wel 8 personen geschikt zijn.

Glampen in een safaritent met 7 personen

Ga je voor glamping in een safaritent dan kun kiezen voor een Sunlodge Taiga & Kambi, deze luxe lodgetent met Kambi-tent (bijzet safaritentje voor 2 personen) is geschikt voor maximaal 7 personen. Dus zijn de kinderen toe aan hun eigen tentje dan is dit de oplossing. De Kambi tent is naast de Taiga geplaatst. De kinderen kunnen dus met hun eigen tent op safari. In de Taige Lodgetent vind je 2 grote slaapkamers. Verder heb je je eigen sanitair bestaande uit een luxe badkamers met toilet. Uiteraard heeft deze glamptent een goed ingerichte keuken met zelfs een vaatwasser.

Deze combinatie van lodgetenten Taiga en Kambi staan op de volgende campings:
Camping Birkelt in Luxemburg
Camping Norcenni Girasole Village in toscane
Camping Montesucdaio in Toscane

Met 6 personen op vakantie?

Ben je graag nog luxer op vakantie met b.v. 6 personen dan kun je kiezen voor de Sunlodge luxe Stacaravan BigLeaf. Dit is een mooie vakantiewoning met luxe uitstraling en fijn overdekt terras.

De Bigleaf 6 personen vind je op de volgende campings:
Camping Cisano/San Vito aan het Gardameer
Camping Norcenni Girasole in Toscane
Camping Poljana in Kvärner (Kroatië)
Camping Terme Catez in Slovenië
Camping Village Roma Capitol in Lazio, Italië

De Sunlodge Bigleaf 6 personen


Met 8 personen op vakantie?

Dan kun je bij Suncamp voor de Sequoia Sunlodge kiezen deze staat in Kroatië op 4sterrencamping Bijela Uvala. Deze stacaravan is extra groot en voorzien van alle comfort voor een geslaagde vakantie. Je verblijft hier met max. 8 personenen en de twee badkamers zijn dan ook meer dan welkom. Verder zijn er ook 2 toiletten aanwezig. En voorzieningen als een vaatwasser en magnetron maken het leven extra relaxed.

Sunlodge Sequoia


En glampen met 8 personen kun je ook in de Sunlodgetent Pamoja & Kambi combinatie. Kamperen in deze tenten wordt een feest voor het gezin op camping Terme Catez.


De kampeercombinatie Pamoja-Kambi is geschikt voor 8 personenAnderen lazen ook onze blogs over  GlamLodgeglampingglampingdorpenSunlodgeSuncampsamengesteld gezingroot gezin