Vroegboeken zomer 2017

 28 Augustus 2016   Femke

Zoals elk jaar heb je weer eens op het laatste moment besloten wanneer en waarheen je op vakantie ging. En dat heb je geweten! Alle campings naar jouw keuze zaten vol. Die ene glamping accommodatie kon je wel op je buik schrijven en na avonden struinen op internet, tig mails en een aantal telefoontjes verder, is het je godzijdank toch nog gelukt een fijn plekje te vinden. Over de kosten gaan we het al helemaal niet hebben, want elke camping- en glampingaanbieder weet dat er voor die laatste paar safaritenten altijd nog wel iemand komt en ze gerust de hoofdprijs kunnen vragen. Dat ga je volgend jaar dus even anders doen…

Vroegboeken met korting


Herken je dit? Last minute je vakantie boeken en je voor volgend jaar voornemen er eens op tijd bij te zijn? Denk dan nu vast na over je zomervakantie in 2017. Wil je graag terug naar de camping omdat de kinderen het zo naar hun zin gehad hebben? Grote kans dat als je nu al boekt de prijzen stukken lager liggen! Ook als je de tijd neemt een nieuwe camping of andere glamping accommodatie uit te zoeken, loont vroegboeken de moeite. Je hoeft je niet in te houden, er kan weer volop geboekt worden voor 2017. De tijd dat je moest wachten tot januari is voorbij. Ook handig: met vroegboeken hou je geld over voor een extra weekendje weg. Of een weekje nazomeren misschien wel.


Boek een glampingaccommodatie 2017


Kiezen voor dezelfde of een nieuwe camping


Er is een steeds groter aantal mensen dat hun kampeervakantie voor het jaar erna ter plekke vastlegt. Teruggaan naar dezelfde camping is ideaal als je het risico op een tegenvallend zwembad niet wilt lopen of als jouw definitie van loopafstand regelmatig verschilt met die van kampeerorganisaties. Wil je liever een nieuw land of andere regio gaan ontdekken, besef dan dat je nu nog alle keuze hebt. Graag een lodge dichtbij het zwembad? Het liefst die ene safaritent en dan ook precies midden in de bouwvakvakantie? Nu kan het nog!

Glampingaccommodaties anno 2017


Waar jaren terug een huurtent of simpele stacaravan al glamping heette - je hoeft immers je eigen kampeerspullen niet mee te sjouwen en hebt elektriciteit en stromend water - is tegenwoordig een lodgetent met badkamer of een tipi met boxspring geen uitzondering. Wat betreft luxe schuiven de grenzen in glamping steeds verder op. Wil je eens iets anders dan die eeuwige tent of caravan en is het de hoogste tijd jezelf ook op vakantie te omringen met gemak en comfort? Neem dan eens een kijkje in onze glampinggids en ontdek de charme van het luxe kamperen. Veel voorpret gewenst!
Anderen lazen ook onze blogs over  glampingvroegboekkorting2017