Wat is er nieuw bij Tendi? Dé glampingspecialist heeft in 2017 goed nieuws!

 16 December 2016   Don

Naast de toch al luxe safaritenten zijn er nu nieuwe glamping lodgetenten in het aanbod! Een unieke tent van 44m2 met een loft. Een loft/vide is een extra verdieping in de tent. Deze loft is ruim, voorzien van 2 videbedden en daardoor beschikt deze lodgetent over 6 slaapplaatsen in de tent.

Buitenleven

Bij glamping draait het om het buitenleven. Heerlijk samen met elkaar genieten van de omgeving en vooral buiten zijn. De lodgetent heeft een sfeervolle veranda met loungeset. Deze loungeset bestaat uit een bank en 2 stoelen, zo kun je in de avond kijken naar de sterren, genietend van een glas wijn.

Na een heerlijke avond op dAe veranda slaap je in goede bedden. Echte boxspring bedden die bij aankomst opgemaakt zijn. Het comfort van thuis maar dan op je vakantie adres.

Na een goede nachtrust is het heerlijk ontbijten. Het ontbijt wordt bereid in de uitgebreide keuken met kookeiland. Uiteraard ontbreekt een koelkast met vriesvakje niet.

Tendi Lodgetenten met Loft


Vide/Loft Tendi lodgetent


Glampinglocatie

De locaties waar deze glamping lodges staan hebben allemaal wat bijzonders te bieden, zoals een zwembad of andere voorzieningen, en er zijn volop activiteiten in de omgeving.

Samen over een marktje slenteren, een sfeervol dorpje bezoeken of uitgebreid gaan kanoën of fietsen. Ook een dagtochtje naar een kasteel of een grot in de omgeving wordt een avontuurlijk uitje voor de meeste kinderen.

De plaatsen waar de tenten staan kunnen kleinschalige familiecampings zijn, bij een wijngaard of boerderij liggen of een agriturismo zijn. Ontdek het lokale leven en geniet van de tradities en gewoontes van de streek.

Een specialist op het gebied van glamping op rustieke en kleinschalige locaties is Tendi. Zij verhuren luxe safaritenten met en zonder badkamer en nu dus ook de nieuwe lodgetent met loft en 6 slaapplaatsen.

Deze nieuwe lodgetent met loft kun je vinden op:
Camping Weekend aan het Gardameer
Camping Monti del Sole in Umbrië
Camping Paradiso in Le Marche

Tendi weet wat genieten is

Een glamping vakantie in 2017 is volop genieten van het buitenleven met elkaar. Dit doe je uiteraard in een comfortabele stijlvolle tent accommodatie met eigen badkamer, een goed bed en het comfort van thuis.

Kijk voor meer informatie op www.tendi.nl




Anderen lazen ook onze blogs over  2017glampingTendilodgetentsafaritent