Zomervakantie op de boerderij in Nederland, Engeland, Frankrijk en meer?

 13 Juli 2017   Huurtent

Met Boerenbed kun je een kijkje nemen in de wereld van de boer. Je overnacht in een luxe safaritent, met en zonder sanitair. De Boer en Boerin zijn hier de gastheer en gastvrouw.

Diverse Boerenbed campings zijn in de maanden juli en augustus al volgeboekt. Maar ben niet bang in het glamping overzicht op de boerderij vind je nog diverse Boerenbed campings met beschikbare glampingtenten in de maanden juli en augustus. Er zijn op dit moment nog 51 boerderijen waar je kunt logeren in de Zomervakantie. En dit kan niet alleen in Nederland maar ook in Frankrijk, Duitsland, Schotland en Luxemburg.
Dat wordt een vakantie waarin veel mag en niets echt moet. Geniet van het boerenleven, kijk en geniet.

BoerenBed Hoeve den Overdraght


Ben je op zoek naar een fijne sfeer maar wil je de luxe van thuis ook graag terugzien in je vakantiewoning? Dat kan wanneer je kiest voor een Boerenbedvakantie. Je slaapt met maximaal 6 (5 volw. en 1 kind) personen in een grote compleet ingerichte safari- of lodgetent. Verder is er stromend water (alleen koud), fijne echte bedden en een keukeninrichting. Op de boerderij vind je vaak centraal een goed sanitairgebouw. De Heerenboer Tenten heb een privé douche.

Elke vakantie op de boerderij is anders van karakter, het Boerenbed principe is natuurlijk overal hetzelfde maar de boerderijen zijn allemaal anders qua ligging, dierenaanbod en grootte. Er zijn akkerbouwbedrijven maar ook veeteeltbedrijven. Kinderen zijn tijdens de vakantie op de boerderij sowieso helemaal blij. Er is veel speelruimte, vriendjes en wat is er nu leuker dan meekijken op de boerderij.
Kortom wacht niet te lang en boek jouw glampingvakantie op de boerderij.




Anderen lazen ook onze blogs over  boerderijcampingglampingglampingdorpenDuitslandFrankrijkNederlandoutdoorsafaritentlodgetentvakantieBelgië