Vakantie aan het Leekstermeer
Restaurant met gezellig terras aan het water
Bootverhuur, zeilschool en windsurfschool
Staanplaatsen aan het water
Watersport, zeilen, surfen, vissen
Jachthaven bij de camping
Groningen, Landgoed Nienoord
Fietsen en wandelen

Boeken op camping Ardoer Cnossen Leekstermeer? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Ardoer Cnossen Leekstermeer, Drenthe

Vakantie vieren in de kop van Drenthe aan het water kan volop op vakantiepark Ardoer Cnossen Leekstermeer. Bij aankomst proef je een fijne en gezellige sfeer. Je kunt op dit vakantiepark ook glampen in een fijne safaritent die geschikt is voor 5 personen. 's Morgens wakker worden en genieten van je eerste kopje koffie vanaf het safaritentterras is op zich al een feest. Het natuurgebied Onlanden omarmt je. Watesporten kun je hier volop, wat dacht je van een bootje huren of je aanmelden bij de zeilschool? De ligging op de grens met Groningen betekent nog meer vakantieplezier.

Je verblijft in een rustige en groene omgeving direct aan en bij het water
Ben jij die watersportliefhebber die graag vakantie viert in Nederland dan zit je op dit vakantiepark op je plek. Je vindt er volop watersportactiviteiten. Of je nu van avontuur of rust houdt, op dit fijne vakantiepark vind je alles! Genieten midden in de natuur, met de stad Groningen aan de overkant van het meer en de Friese meren op korte afstand. In de zomermaanden wordt er een leuk animatieprogramma aangeboden. Het sportieve animatieteam weet veel over de natuur en watersporten. Het gezellige restaurant verzorgt de hele dag fijne maaltijden en met het gezellige terras aan het water een fantastische plek om te genieten van de zonsondergang. Er is ook aan de kinderen gedacht, er is een gezellige speelhoek en

Natuurgebied de Onlanden ontdekken
Het grote gebied ligt op de grens van Drenthe en Groningen en het Leekstermeer ligt in het noordwesten van het natuurgebied. Het gebied is een belangrijke rustplaats voor watervogels en al vroeg in het voorjaar zie je de Sterns hier naar voedsel zoeken. Ontdek dit jaar Vakantiepark Cnossen Leekstermeer en misschien ben je wel helemaal om. En dan voor de kinderen is een bezoek aan Landgoed Nienoord met de diverse leuke attracties, een grote speeltuin en een kinderboerderij een heerlijk dagje uit.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Ardoer Cnossen Leekstermeer!


Boeken op Ardoer Cnossen Leekstermeer

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Cnossen Leekstermeer safaritenten, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs