Mooie camping op korte afstand van Avignon
Mooie zwembadcomplex met glijbanen
Deels overdekt en verwarmd, waterspeeltuin
Speeltuintje, midgetgolf
Vissen, fietsen, wandelen
Kanovaren, klimmen, paardrijden
Animatie hoogseizoen
Avignon bezoeken

Boeken op camping Avignon Parc? Kies hier verblijf en organisatie:



Over camping Avignon Parc, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Op zoek naar een vakantiebestemming in de Provence in Frankrijk? Welkom op viersterrencamping Ciela Village Avignon Parc, in het hart van de Vaucluse, in Vedène. Op maar een paar minuten van Avignon vind je deze kindvriendelijk Franse camping. Ideaal gelegen in het hart van de Vaucluse, vlak bij Avignon, de ideale vakantiekeuze om de vele toeristische bezienswaardigheden van de regio Provence te ontdekken.

Spelen, spetteren en volop kinderplezier op de camping
Op de camping is een mooi waterpark dat deels overdekt is en met een kleuterbad/waterspeeltuin. Ook kun je met je vriendjes de glijbaan uitproberen. Verder zijn er diverse voorzieningen om de dag lekker sportief te starten of te eindigen. Er zijn sportvelden waar je kunt volleyballen en een jeu de boules baan. In het hoogseizoen staat het animatieteam klaar om allerlei leuke activiteiten te organiseren. Voor de jongste gasten is r een kids club waar leuke creatieve bezigheden worden aangeboden. En 's avonds zijn er gezellige muziekavonden, dus voetjes van de grond.
En mocht je trek hebben na een lange wandeling dan kun je in het restaurant genieten van een heerlijke maaltijd.

De omliggende natuur, het prettige klimaat en de stad Avignon maken de locatie van deze camping uniek. 'Sur le Pont d'Avignon, on y danse...' Wie kent het liedje niet? Vanaf de camping kun je uiteraard een bezoek brengen aan de historische stad Avignon met het centrum dat geregistreerd staat op de UNESCO lijst. Bezoek hier zeker de Pont d'Avignon en het Palais des Papes. Die 'Pont d'Avignon' heet officieel Pont Bénézet en is trouwens de enige brug in Avignon die de overkant van de rivier niet haalt. Avignon was in de 14e eeuw bijna 70 jaar de pauselijke residentie. Het pausenpaleis is nog steeds het mees bijzondere gebouw van de stad, vlak achter dé brug. De Vaucluse is ook een fijne regio om je gastronomische nieuwsgierigheid te belonen. Voor liefhebbers van de Haribo snoepjes, er is een snoepmuseum in Uzès. Verder ligt Zuid-Frankrijk met haar stranden op korte afstand (90 km) dus een dagje strand is zo gepland. Een dagtochtje naar Uzès, Avignon, Nîmes of Arles is zeker de moeite zeker waard.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Avignon Parc!


Boeken op Avignon Parc

VacanceSelect verhuurt op camping Avignon Parc stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs