Glamping op Schiermonnikoog
Boerderijcamping (10 plaatsen)
Kindvriendelijk
Koeien, schapen en kippen
Fietsen, wandelen
Strand en zee
Verse melk en eieren
Direct grenzend aan natuurgebied

Boeken op camping Boerderijcamping de Kooiplaats? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 

Accommodaties op camping Boerderijcamping de Kooiplaats

Over camping Boerderijcamping de Kooiplaats, Waddeneilanden

Luxe kamperen op autoluw Schiermonnikoog? Boerderijcamping de Kooiplaats is een melkveehouderij met kampeerveld waar je luxe Safaritenten kunt huren met eigen sanitair. Een prachtige plek in het Noordelijkste puntje van Nederland. Het eiland omarmt je en gastvrijheid voelt als een warme deken. Geen uitgebreid animatieprogramma op deze kleine boerderijcamping, maar wel een prettige sfeer, volop gastvrijheid en een heel eiland dat aan je voeten ligt. En voor de kinderen is het natuurlijk erg leuk om het boerenleven van zo dichtbij mee te mogen maken. Hoe bereik je op dit autoluwe eiland jouw vakantieadres? Neem een half uur voordat de veerboot vanuit Lauwersoog vertrekt contact op met de Kooiplaats en de camping verzorgt het vervoer (5€).

Schiermonnikoog, glampen midden in de natuur
Dit prachtige waddeneiland heeft alles voor een fijne vakantie. Je kunt fijn wandelen langs weilanden, door bossen en langs de mooie stranden. Door de ligging van deze boerderijcamping, aan de rand van de duinen en vlak bij de kwelders kun je van hieruit heerlijke fiets- en wandeltochten maken. De kinderen kijken hun ogen uit op de boerderij. Wat is er nu leuker dan logeren in een mooie safaritent en het leven op de boerderij van heel dichtbij meemaken.

Op vakantie naar Schiermonnikoog?
Op Schiermonnikoog zit je natuurlijk ook goed voor een heerlijke strandvakantie. Het eiland is autoluw. Fietsen kun je direct bij de veerboot huren. Dit eiland zit vol verrassingen, er is altijd iets te doen. Beklim de vuurtoren, maak een wandeling over het breedste strand van Europa of bezoek het Bunkermuseum Schlei en kom alles te weten over de historische kant van het Waddeneiland. Wandelen en fietsen? Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse buitenlucht.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Boerderijcamping de Kooiplaats!


Boeken op Boerderijcamping de Kooiplaats

Country Camp verhuurt op camping Boerderijcamping de Kooiplaats lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs