Glamping in Engeland
Glampingvakantie in Hatton Wood
Logeren op een landgoed
Shrewsbury en Ludlow marktstadjes
Dit is een wandelparadijs
Kasteel- en theaterfestivals
Honden toegestaan
Hottub mogelijk

Boeken op camping BoerenBed Acton Scott Country Estate? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Acton Scott Country Estate, Centraal Engeland

Logeren in een lodgetent met hot tub dat kan zeker op Country Estate Acton Scott. BoerenBed Estate Acton Scott ligt slechts 3 uur rijden van Londen. De tenten staan beschut in een stukje privébos omgeven door de Shropshire Hills. Dit bos; Hatton Wood, is de ideale locatie voor een mooie glampingvakantie. De omliggende velden zijn wildvriendelijk aangelegd. Zo wil het wel gebeuren dat je 's morgens wakker wordt van het geritsel van de daar levende dieren. Dit is geen typische BoerenBed Boerderij omdat je je hier op een prachtige Country Estate (landgoed) bevindt. Dit betekent dat er geen boerderijdieren aanwezig zijn en er is geen boerderijwinkel, maar er zijn winkels nabij. De tent is te vergelijken met een Heerenboer tent, met extra luxe en aandacht ingedeeld. Sommige tenten hebben zelfs een Hot Tub

Glampen op 3 uur van Londen
Acton Scott’s Historisch-Actieve Boerderij is heel geliefd onder de gezinnen die hier glamperen en slechts op tien minuten afstand van de Tentplaatsen te vinden. Zie hier hoe men vroeger het land bewerkte met de werkpaarden die over het land trekken. En geniet zeker van de lekkernijen in het Old School Cafe. In de directe omgeving vind je de leuke charmante marktstadjes Shrewsbury en Ludlow, waarvan de laatste zeer populair is onder de culinaire kenners, wegens het restaurant met Michelin ster. Op het landgoed zelf kun je ook genieten van de lokale producten die daar aangeboden worden.


Ontdek Shropshire
De Shropshire Hills zijn een waar wandelparadijs, dus trek je wandelschoenen aan en ontdek! Iets verder zijn de middeleeuwse steden Shrewsbury en Ludlow. Shrewbury heeft meer dan 600 beschermde gebouwen en Ludlow is een culinaire hoofdstad die beroemd is om zijn kasteel- en theaterfestivals. Al sinds de 12e eeuw is dit landgoed in het bezit van de Acton familie. Het 1500 hectare grote landgoed bestaat uit meerdere boerderijen, authentieke stenen en houten huisjes, eeuwenoud bosgebied en weidevelden. De eigenaren ven Acton Scott hebben ervoor gekozen om dit landgoed goed te onderhouden en waar nodig te restaureren. Hierdoor zijn ze landelijk bekend geworden en is het landgoed regelmatig op nationale televisie te zien.
Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Acton Scott Country Estate!


Boeken op BoerenBed Acton Scott Country Estate

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Acton Scott Country Estate lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs