Ontdek Somerset
Natuurgebied de Mendip Hills
Uitzicht over weilanden vanuit glamptent
Boerderij met schapen, geiten en kippen
Speeltuin
Boerderijwinkeltje
Kampvuur
Strand van Weston-super-Mare

Boeken op camping BoerenBed Cheddar Gorge? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping BoerenBed Cheddar Gorge, Zuid West Engeland

In de regio Somerset, midden in het hart van het prachtige natuurgebied de Mendip Hills ligt de boerderij van Cheddar Gorge. Vanuit je tent geniet je van een adembenemend uitzicht over de omgeving. In het gebied kun je prachtige wandelingen maken door de natuur. Ook de verhoogde veranda is een perfect uitkijkpunt om de omgeving te bekijken. Verder zijn hier schapen, geiten en kippen die wachten op jouw komst! Voor een dagje strand is Weston-super-Mare slechts een half uur rijden. Honden zijn welkom in Cheddar Gorge maar niet van 28 februari tot 1 juni, tijdens deze periode is het lammerseizoen is op de boerderij.

Kamperen op de boerderij in Somerset
De boerderij heeft een kudde van meer dan 1000 schapen en 80 koeien. In het voorjaar is het hier een ware babyboom! Sinds 20 jaar maakt het deel uit van het Country Stewardship Scheme; een nieuwe regeling om het milieubeleid van de boerderij nog verder te verbeteren.

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen want er is een geweldig speelfort voor kinderen in het bos. Dit speelfort is inclusief torens, glijbanen, kruipgangen, drie schommels en twee zandbakken. De boerderij heeft ook een grote gemeenschappelijke ruimte, ideaal voor groepen of evenementen. Als jullie genoten hebben van het geweldige uitzicht, de schapen en de koeien, dan is er genoeg te doen in de directe omgeving: wandelen, fietsen, de prachtige grotten van Wookey Hole of genieten van de echte Cheddar cheese! Cheddar Gorge is de perfecte locatie om eenvoudig te genieten, even weg van het moderne leven. Geniet van de wandelingen langs het meer en het openen van een fles wijn als de zon ondergaat: dit is pas quality time!

Je kunt op deze boerderij heerlijke maaltijden of diner manden bestellen, sommige geleverd door Somerset Staple Farrington’s. Het boerderijwinkeltje is goed gevuld met een breed scala aan benodigdheden en lekkernijen, zoals marshmallows voor bij het kampvuur en warme chocolademelk voor een gezellige avond in de Tent.

Leuke dingen om te doen in de buurt
Dertig minuten rijden van Cheddar Gorge ligt Glastonbury, bekend uit de legende van koning Arthur én als het beroemde festivalterrein waar o.a. topmodel Kate Moss jaarlijks gespot wordt! Om terug te gaan in de middeleeuwen is een bezoek aan Wells een must. Dit is de kleinste stad van Engeland en de thuisbasis van de Engelse kathedralen. Om de historische tour te voltooien kun je het Georgische meesterwerk, de stad Bath, bezoeken. Ook het huis van de laatste kaasproducent, de Cheddar Gorge Cheese Company, is zeker een bezoek waard. Verder is ook het bruisende Bristol vlakbij.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Cheddar Gorge!


Boeken op BoerenBed Cheddar Gorge

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Cheddar Gorge lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs