Bezoek Brabantse Kempen
Beleef het leven op de boerderij
Boerderij met Dikbil-koeien
Wandelen, fietsen
Belgie op korte afstand
Beekse Bergen, Efteling
Bobbejaanland
Kindvriendelijk verblijf

Boeken op camping BoerenBed De Brabantse Hei? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed De Brabantse Hei, Noord-Brabant

Een safaritent boeken in Noord-Brabant en dan ook nog eens op een echte Boerderij met de mooiste rassen koeien? Boerderijcamping De Brabantse Hei bij Hooge Mierde, niet ver van Eindhoven en Tilburg, is een fantastische plek om je vakantie te vieren. In het buitengebied van het kerkdorpje Hooge Mierde, tegen de Belgische grens, omringd door een uitgestrekt stiltegebied met boerenland, bossen, heide, vogelreservaten, zandverstuivingen en vennen, ligt het mooie bedrijf van Johnny en Inge.

Knuffel de konijnen of verwend de paarden
In de directe omgeving zijn veel wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes. Gezinnen met jonge kinderen, maar ook vrienden en stellen zullen zich hier goed vermaken. Vanaf je mooi ingerichte Boerenbed Safaritent kijk je uit over de maisvelden en aardappelvelden. De kinderen kunnen een heerlijk bbq pakket in het boerderijwinkeltje ophalen en terwijl jij de bbq aanzet. Gezellig samen eten aan de picknick tafel voor je tenthuisje met de zon op je rug.

Fietsen, wandelen, mountainbiken of een dagje uit?
In het dorp Reusel, niet ver van de boerderijcamping de Brabantse Hei gelegen, kun je terecht voor je boodschappen, een visvijver en ander voorzieningen. Reusel is een van de Acht Zaligheden, acht dorpen in de Noord-Brabantse streek De Kempen waarvan de naam op -sel eindigt. Vanaf deze mini-camping kun je leuke dagtrips maken en leuke attractieparken zoals De Efteling, de Beekse Bergen of Bobbejaanland bezoeken. Maar een dagje winkelen in Eindhoven, Tilburg of misschien zelfs Antwerpen is vanaf Hooge Mierde zeker te doen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed De Brabantse Hei!


Boeken op BoerenBed De Brabantse Hei

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed De Brabantse Hei lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs