Boerderijcamping met koeien
Zelf op pad met de trekker
Koeien melken en voeren
Lammetjes verzorgen
Drenthse Dwingeloo
Dwingeloo is een echt Brinkdorp
Recreatiemeer Het Blauwe Meer op 2 km
Hottub kun je bij boeken

Boeken op camping BoerenBed De Lange Weide? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed De Lange Weide, Drenthe

Rik en Marian van den Brandhof heten hun gasten van harte welkom op hun veehouderij De Lange Weide. De boerderij ligt tegen het grote Nationale Park het Dwingelderveld, en het Leggelerveld met het Blauwe meer ligt op fietsafstand.

Rust, ruimte en natuur
Rik en Marian melken op hun boerderij een vijftigtal koeien en de melkput heeft een mooie uitkijkpost. De geit Tante Jannie, het hangbuikzwijn, de ezels, pony en de paarden Hester en Ossie vinden het heel leuk om mee te gaan wandelen. En ben je een ervaren ruiter dan mag je zelf op de pony en paarden rijden in de nieuwe paardenbak. Verder zijn er nog kippen en schapen. In de overdekte kapschuur kunnen de jongste gasten lekker spelen en de cavia's verzorgen.

Boer Rik heeft zijn allereerste tractor bewaard en deze kun je huren met kar om zelf een ritje te gaan maken. Er is een route uitgestippeld vol spannende ontdekkingen in de natuur. De BoerenBed Safaritenten staan op ruime plekken, tegen en tussen de zo typerende houtwallen. Je vind hier ook speelvoorzieningen voor de kinderen. Speciaal voor de kinderen is er een Kinder-Kampvuur-Kar, je eigen soep maken, of brood roosteren. Of wat dacht je van de verkleedkist kamer

In de omgeving vind je het Nationale Park 'het Dwingelderveld'.
Dit uitgestrekte natuurgebied geeft een goed beeld van het oude Drentse esdorpenlandschap. Het bestaat uit bos, heide en stuifzand. Nabij de esdorpen bevinden zich essen. Dit zijn oude akkers waarop vroeger vooral graan werd verbouwd. Langs de beken liggen graslanden. Het centrale deel, de Dwingelose Heide en de Kraloërheide, is het grootste aaneengesloten vochtige heidegebied in Noordwest-Europa.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed De Lange Weide!


Boeken op BoerenBed De Lange Weide

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed De Lange Weide safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs