Boerderijcamping met koeien
Zelf op pad met de trekker
Koeien melken en voeren
Lammetjes verzorgen
Drenthse Dwingeloo
Dwingeloo is een echt Brinkdorp
Recreatiemeer Het Blauwe Meer op 2 km
Hottub kun je bij boeken

Boeken op camping BoerenBed De Lange Weide? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Over camping BoerenBed De Lange Weide, Drenthe

Rik en Marian van den Brandhof heten hun gasten van harte welkom op hun veehouderij en Boerenbedcamping De Lange Weide. De biologische boerderij ligt tegen het grote Nationale Park het Dwingelderveld, en het Leggelerveld met het Blauwe meer op fietsafstand. Boek een hottub naast je tenthuisje en je komt echt even helemaal tot rust. Stap ’s ochtend uit je comfortabel bed, haal een eitje uit het kippenhok en bak een vers spiegelei op de houtkachel. Dit is puur Drenthe.

Rust, ruimte en natuur
Rik en Marian melken op hun boerderij een vijftigtal koeien en de melkput heeft een mooie uitkijkpost. Met veel koeien, paarden, geiten, hangbuikzwijnen en meer dieren is hier altijd genoeg te doen. De tenthuisjes staan verdeeld over het terrein tussen de bomen. En ben je een ervaren ruiter, dan mag je misschien zelfs een keer op de pony of paarden rijden onder begeleiding van een van de paardenmeisjes. Verder zijn er nog kippen en schapen. In de overdekte kapschuur kunnen de jongste gasten lekker spelen en de cavia's verzorgen.

In de omgeving vind je het Nationale Park 'het Dwingelderveld'.
Dit uitgestrekte natuurgebied geeft een goed beeld van het oude Drentse esdorpenlandschap. Het bestaat uit bos, heide en stuifzand. Nabij de esdorpen bevinden zich essen. Dit zijn oude akkers waarop vroeger vooral graan werd verbouwd. Langs de beken liggen graslanden. Het centrale deel, de Dwingelose Heide en de Kraloërheide, is het grootste aaneengesloten vochtige heidegebied in Noordwest-Europa.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed De Lange Weide!


Boeken op BoerenBed De Lange Weide

De volgende verblijven worden aangeboden op camping BoerenBed De Lange Weide:
BoerenBed verhuurt hier comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc.