Ontdek Somerset
Wandelen
Panoramisch uitzicht
Glastonbury Festival
Omringd door bossen
Buitenactiviteiten
Nabij Glastonbury
Bezoek Bristol en Bath

Boeken op camping BoerenBed Glastonbury Hill Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Glastonbury Hill Farm, Zuid West Engeland

Midden in de prachtige natuur van de regio Somerset in Zuid-West Engeland vinden we de boerderij camping Glastonbury van BoerenBed. De glooiende heuvels in deze omgeving geven een geweldig uitzicht tot ver aan de horizon. Boer Peter heet jullie van harte welkom op de Glastonbury Collection. In deze rustgevende omgeving raak je het drukke stadse gevoel snel kwijt! In de omgeving van deze glampingboerderij kun je mooie lange wandelingen maken. Uiteraard mag je ook gewoon relaxen en genieten van het adembenemende uitzicht vanuit je gezellige tenthuisje. Ook zijn er boerderijdieren op de boerderij die de kinderen mee mogen helpen verzorgen. Verder kun je in deze regio diverse leuke en goede restaurants bezoeken.

Geniet volop van het buitenleven
In de omgeving is een brede selecte aan wandelingen door de bossen en over de glooiende heuvels uitgezet. Vanaf je accommodatie heb je al snel een panoramisch uitzicht over deze omgeving. Dichtbij de camping vind je het stadje Glastonbury, bekend van het Glastonbury Festival. Dit festival wordt meestal in juni gevierd en deze camping is hier dus een ideale uitvalbasis voor.

In de omgeving zijn er diverse leuke dagtripjes te maken; bezoek bijvoorbeeld een van de Area's of Outstanding Natural Beauty (AONB's) zoals de Blackdown Hills, Mendip Hills of de Quantock Hills. Bierliefhebbers kunnen hun hart op; op 3 kilometer van Langport is de Muchelny abdij. Hier kan je vers gebrouwen abdij biertjes halen. Steden in de buurt die het bezoeken waard zijn; Bath en Bristol.
Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Glastonbury Hill Farm!


Boeken op BoerenBed Glastonbury Hill Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Glastonbury Hill Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs