In het prachtige landschap van Norfolk
Akkerbouwbedrijf
Locale tractorritten
Bezoek Norwich

Boeken op camping BoerenBed Heydon Grove Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Heydon Grove Farm, Oost Engeland

Heydon Grove Farm bevindt zich midden in het prachtige Engelse landschap van Norfolk. Deze boerderij, niet ver van de badplaats (en het strand!) van Cromer, is een familiebedrijf dat 4 generaties teruggaat! Het ligt dichtbij de schilderachtige steden Sheringham, Holt én op slechts 20 km van de historische stad Norwich.

Kamperen op de boerderij in Norfolk
Heydon Grove Farm is een akkerbouwbedrijf dat gewassen produceert zoals brouwgerst, suikerbiet en hooi; dat op een conventioneel systeem draait. De boerderij speelt ook gastheer voor de boerderijdieren van de naburige boerderijen: je vindt hier o.a. een kudde koeien, kippen, honden en een boerderijkat – die gek is op knuffels en kattensnoepjes! Je mag als je wilt elke ochtend je eigen verse eieren verzamelen voor het ontbijt.

Deze boerderij is verder een fantastische natuurlijke speeltuin voor jong en oud. De kleintjes kunnen de schommels, glijbaan, klimrek of de overdekte knutselruimte (voor de regenachtige dagen) verkennen. Of ontdek samen de omgeving van de boerderij en geniet van leuke activiteiten; door bijvoorbeeld te fietsen over de kleine landweggetjes van Heydon. Ook worden er lokale tractorritten georganiseerd (let op: deze moeten vooraf worden aangevraagd!) In deze landelijke idylle kun je tevens genieten van tal van heerlijke soorten lokaal geproduceerd eten: verschillende soorten barbecue pakketten, uitgebreid Engels ontbijt en manden met vers geteeld fruit zijn op aanvraag beschikbaar. Bij Heydon Grove zijn vriendelijke honden welkom om ook van deze glamping boerderijvakantie in Norfolk te komen genieten!

Leuke dingen om te doen in de buurt
Dichtbij de boerderij kunnen jullie de prachtige kerk van St. Peter, St. Paul’s Church en Heydon Hall bezoeken – beide gebouwen zijn doordrenkt van geschiedenis en liggen in een prachtig gebied. Heydon Hall is een Elizabethaans huis en staat op de National Heritage List voor Engeland. Net om de hoek heeft het dorp Heydon een bekroonde pub waar je jezelf kunt trakteren met verse zeevruchten en lokaal bier. Op 30 minuten van Heydon Grove Farm kun je een uitstapje maken naar de kustplaats Cromer, waar je kunt genieten van meerdere attracties in de omgeving. Loop langs de kust en geniet van het prachtige panoramisch uitzicht op de zee! Bezoek de middeleeuwse stad Norwich en verken de kathedraal van Norwich en het Norwich Castle Museum & Art Gallery. Er zijn veel activiteiten beschikbaar om jong en oud bezig te houden tijdens deze glamping vakantie in Norfolk!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Heydon Grove Farm!


Boeken op BoerenBed Heydon Grove Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Heydon Grove Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs