Glampen op een hoeve
Koeien, paarden en moestuin
Voeder de dieren
Kasteel van Loppem
Ontdek het Brugse Ommeland
Oostende en strand op 22 km
Leuke fiets- en wandelroutes
Honden welkom

Boeken op camping BoerenBed Hoeve Brugge? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping BoerenBed Hoeve Brugge, Noordzeekust

In België, op korte afstand van Brugge, ligt Hoeve Brugge. Wie heel stil is, hoort hier.. niets! Behalve natuurlijk het geblaat, geloei, gezoem en gekwetter van honderden diertjes. Hoeve Brugge is een bijzondere locatie midden in het Brugse Ommeland waar heel wat te beleven valt. De badplaats Oostende ligt op slechts 22 kilometer verwijderd van deze fijne vakantieboerderij. De familie Verhegge heet jullie graag welkom! De tenthuisjes staan verspreid over het terrein met uitzicht op de diverse dieren.

Hoeve Brugge is de perfecte locatie voor jong en oud
Ze hebben hier koeien, maar ook een heleboel andere boerderijdieren. Er worden ook verschillende landbouwgewassen verbouwd. Samen met boer Willy of boer Sam mogen de kinderen elke ochtend de dieren voederen. Ook mogen de kinderen een ponyritje maken op pony Molly (ter plaatse te reserveren voor een klein bedrag) of simpelweg genieten van deze rustige omgeving met veel speelgelegenheden. Een andere leuke activiteit is met een bootje varen. En dan hebben we het nog niet eens over het interactieve Pierlapad met creatieve doe-opdrachten, het maïsdoolhof of de boerengolf!

Vervelen is hier geen optie
Hoeve Brugge is gelegen op kleine afstand van Brugge en de kust en ligt in een bosrijke omgeving. Het is een perfecte startplaats voor wandel- en fietstochten. Het bezoeken waard zijn o.a. het Kasteel van Loppem (met doolhof) en het Tillegembos. Het Boudewijn Seapark (met dolfijnen!) en Subtropisch Zwemparadijs Lago Sint Andries vind je beide op slechts 5 minuten rijden van de boerderij. En uiteraard moeten jullie een dagje naar Brugge, dit is maar 10 minuten rijden! De historische stad heeft veel cultureel erfgoed en staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hoeve Brugge!


Boeken op BoerenBed Hoeve Brugge

BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!