Boerderijcamping met adembenemend uitzicht
Glamping in Centraal Engeland
Relaxen in een HotTub
Wandelen, fietsen
Liggend in heuvellandschap
Schapen, ganzen, paard
Birmingham bezoeken
Gemeenschappelijke tent voor groepen

Boeken op camping BoerenBed Hollings Hill Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping BoerenBed Hollings Hill Farm, Centraal Engeland

Een echt glampinggevoel beleven met BoerenBed dat kan in de regio Herefordshire in Central Engeland. BoerenBedcamping Hollings Hill Farm in Malvern, heeft een prachtig uitzicht over de Malvern Hills. Bij aankomst wordt je gastvrij verwelkomd door de familie Knowles, Austen, Faye en de vier kinderen. De boerderij ligt slechts een uurtje rijden van Birmingham.

Een gezellige beestenboel
Op de Boerderij vind je een grote diversiteit aan dieren; geiten, Holstein-Friesian koeien, pony's en kippen. De accommodatie op deze boerderij is een luxe vakantietent met alle comfort voor een fantastisch glampinggevoel. Je hebt je eigen hout gestookte Hottub en een buitendouche naast het Tenthuisje. Bij aankomst wordt het direct genieten, het vervoer van de bagage naar je Tent is al geregeld, de BoerenBed huistent is gezellig ingericht en heeft reeds opgemaakte bedden. Ook staat er een mandje met lekkers klaar, je voelt je erg welkom. Buiten de tent vind je een barbecue en de Hot Tub.

Dit is Engeland op haar mooist
Op Hollings Hill kun je relaxen, maar ook actief bezig zijn; er is genoeg te doen niet ver van de Boerderij. In de direct omgeving kun je wandelen en fietsen in de Malvern Hills. En bezoek zeker het klooster van Great Malvern. Ook zijn er leuk plaatsen die een bezoek waard zijn zoals Eastnor Castle en Malvern. In Malvern vind je leuke winkels, antiquairs, en kunstwinkels.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hollings Hill Farm!


Boeken op BoerenBed Hollings Hill Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Hollings Hill Farm lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs