BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate

Geen boerderij maar landgoed
Gastvrij onthaal eigenaars
BoerenBed tenten met privacy op heuvel
Midden in natuur, vogels spotten
Op 15 kilometer van de kust Mersea Eiland
Oesters eten
Dagje strand aan de kust
Dierentuin in Colchester

Boeken op camping BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 

Accommodaties op camping BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate

Over camping BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate, Oost Engeland

Oost-Engeland ontdekken, dan boek je een safaritent met hottub van BoerenBed op Layer Marney Tower Country Estate. Op slechts een uur rijden van Londen, niet ver van Colchester, ligt dit landgoed (dit keer geen boerderij) in het landschap van East Anglia. Layer Marney Tower is niet te missen, statig rijst dit estate op vanuit het omliggend landschap. Je tenthuisje staat op een prachtige plek tussen de berken-, essen- en elzenbomen.

Glampen op een landgoed in Oost Engeland
Ooit door De Marney Family groots en met grandeur opgebouwd tot het Tudor poorthuis in Engeland. Vandaag de dag wordt je gastvrij begroet worden door Nicholas en Sheila Charrington, hun vier kinderen en het gastvrij team van Layer Marney. De BoerenBed tenten staan op een heuvel midden in de natuur en je hebt volop privacy. Soms heb je geluk en kun je vanuit je safaritent zomaar een edelhert in de verte zien. Als je van vogels houdt, dan kun je hier je hart ophalen, fazanten, spechten en uilen zijn hier volop aanwezig.

Bezoek de prachtige stranden van Essex
Deze locatie is ietwat anders dan een BoerenBed Boerderij omdat je je hier op een prachtige Country Estate bevindt. Je zult al snel kennis maken met de prachtige paarden en de schapen op het landgoed. Verder kun je de toren van dit estate bezoeken en na een flinke klim heb je uitzicht tot aan de zee. Of wat dacht je van een dagje uitwaaien in Blackwater aan de kust. De oostkust is hier beroemd door de Colchester oesters, proef ze op Mersea Island net even ten zuiden van Colchester. Colchester, ooit de eerste stad in Engeland, is ook zeker een bezoek waard. De stad heeft een rijke geschiedenis, en voor de kinderen is er een dierentuin die is uitgeroepen tot de beste van het land.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate!


Boeken op BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs