Bekijk grote foto's
Kindvriendelijke camping België
Zwemvijver en openluchtzwembad
Waterspeeltuin buiten
Sportterrein, speeltuin
Restaurant met gezellig terras
Hoogseizoen animatie
Wandelen, fietsen
Bezoek Breda of Antwerpen

Boeken op camping Breebos? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Breebos, Antwerpen

Een fijne vakantie in België met het hele gezin? Camping Breebos ligt in de Noorderkempen. Een regio waar volop gefietst en gewandeld kan worden. Verder liggen plaatsen zoals Breda, Tilburg en natuurlijk Antwerpen op korte afstand. Dus zin in een dag winkelen en leuke centra bezoeken, dat kan allemaal vanaf camping Breebos.

Camping Breebos bij het plaatsje Rijkevorsel geeft volop waterpret
Het mooie zandstrand bij het zwemmeer is de perfecte plek om tijdens een zonnige dag te verblijven. Roetsj van de kleurrijke waterglijbaan of spreek af bij de leuke speeltuin. Er is voor de jongste gasten een fijn afgebakend zwemgedeelte. Mocht je trek krijgen na een dag aan het water dan kun je bij het restaurant, bij het strand, terecht voor een lekkere snack of frisje. Liever geen zand tussen je tenen, dan kun je het zwembad op de camping bezoeken om lekker af te koelen. En voor de jongste bezoekers vind je hier een leuke waterspeeltuin. En zit het weer een keer tegen dan kun je natuurlijk lekker spelen in de binnenspeeltuin.

Kindvriendelijke voorzieningen op de camping zelf
Behalve het leuke meer met strand en het zwembad zijn er nog diverse voorzieningen voor een fijne vakantie met kinderen. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam leuke activiteiten. Verder is er genoeg ruimte om te spelen en te ravotten met nieuwe vriendjes.
Tijdens deze kampeervakantie is vervelen geen optie. Zowel buiten als binnen zijn er tal van mogelijkheden om te spelen, te klimmen, te springen en te ravotten. De animatie is er voor alle leeftijden. Denk hierbij aan optredens, een barbecue of een gezellige bingoavond.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Breebos!


Boeken op Breebos

VacanceSelect verhuurt op camping Breebos stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs