Bekijk grote foto's
Christelijk vakantiepark
Buitenzwembad
Ontdek de Achterhoek
Compleet nieuwe speeltuin (2022)
MEGA-Kids
Royal Adventure voor tieners
Bijbelstudies
Recreatieplas met strand

Boeken op camping De Betteld Zelhem? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping De Betteld Zelhem, Gelderland

Welkom op Vakantiepark de Betteld in Zelhem! Dit christelijke vakantiepark ligt midden in de natuur van de Achterhoek en biedt hier alles voor een heerlijke vakantie in christelijke sferen. Tijdens schoolvakanties zijn er bijvoorbeeld diverse lezingen en bijbelstudies en speciale animatieprogramma's gericht op het geloof: MEGA-Kids voor kinderen van basisschool leeftijd en Royal Adventure voor kinderen vanaf 11 jaar. Verder worden er op de camping diverse leuke workshops en activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Genoeg te beleven op de Betteld in Zelhem dus!

Een paradijs voor kinderen en dus ook voor de ouders
Ook qua faciliteiten kom je niets te kort op dit park van de Betteld groep; er is een fijn buitenzwembad met glijbaan, en een recreatieplas met eigen zandstrand. Ook is er een grote buitenspeeltuin, hier kan je schommelen, van de kabelbaan of spelen met de waterspeeltoestellen. In de recreatieplas mag trouwens ook gevist worden, vergeet je hengel dus niet! De jonge karpers, voorntjes en zonnebaarzen in deze plas wachten op je. Natuurlijk kan op de camping een snackbar, voor de kleine en grote honger, en een fijn terras, voor een heerlijk drankje in de zon, niet ontbreken.

Midden in het groene hart van de Achterhoek
Met een ligging midden in de Achterhoek is De Betteld Zelhem een ideale uitvalsbasis om deze regio beter te leren kennen, te voet, fietsend of met de auto. Bezoek bijvoorbeeld het Museum Smedekinck waar het verhaal van de Tweede Wereldoorlog in Zelhem en de Achterhoek wordt verteld, bezoek het vestigingsstadje Doesburg, of maak een ritje op een Alpaca bij de Klevenhorst.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping De Betteld Zelhem!


Boeken op De Betteld Zelhem

Camping De Betteld Zelhem verhuurt tenten, safaritenten, lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...